GENTEK BİLGİ TEKNOLOJİLERİ


Çetin Emeç Bul.8.Cd. No:33/A Öveçler

Telefon1: 0312 472 02 32

Telefon2:

Fax: 0312 472 02 92

Web: www.gentekbt.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:4 | Memur:6 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ABD, Hindistan, Romanya, Kıbrıs; İran; Azarbeycan

Gentek Biligi Teknolojileri
GENTEK Bilgi Teknolojileri,2002 yılında bilişimdeki gözünüz olma ilkesi ile kurulmuş olup bilişim sektöründe çeşiti ürünlerin dağıtıcılığı ve bayiliğini yapmış. 2008 yılında dünyaca ünlü firmalardan Cososys uç nokta güvenlik çözümleri ve yine dünyaca ünlü güvenlik yazılım firması olan MicroWorld ile Türkiye Distribütörlüğü anlaşması yapmıştır. Cososys Endpoint Protector 2008 ile kurumsal uç nokta güvenline ve Secure it Easy ile bireysel uçnokta güvenliğine çözüm sunarken MicroWorld eScan Antivirüs yazılımı ile daha güvenli bir yaşam sunmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler


eScan AntiVirus MicroWorld
eScan AntiVirus etkili bir virüs koruma programıdır. Kişisel bilgisayarlarınızı Virus, Spyware, Adware, Malware, Keyloggers ve Hackerlardan korumak için dizayn edilip geliştirilmiştir. * Bilgisayarınızda var olan veya bilgisayarınıza gelecek olan bütün dosyalar üzerinde ayırt etmeksizin tam koruma. * AntiSpam ve içerik tarayıcı sayesinde, kötü amaçlı yazılımlar artık bilgisayarınızın yanına bile yaklaşamayacak. * Bilgisayarınızda gerçek zamanlı Virüs tarama imkaanı. * Anti Spyware/Ad
Secure it Easy Cososys
Secure it Easy · Bilgisayarınızda herhangi bir USB veri depolama aygıtının kullanımına izin verme veya sınırlama yapabilirsiniz. · Herhangi bir USB veri depolama aygıtının tanımlanmasını yapabilirsiniz. · Bilgisayara bağlanan herhangi bir USB veri depolama aygıtının detaylarını görebilirsiniz. · Bilgisayara bağlanan yetkilendirilmesi yapılmamış USB veri depolama aygıtını, yöneticiye e-mail vasıtasıyla bilgilendirilmesi özelliğini kullanabilirsiniz.
Antivirüz, Uç nokta Gvenlik çözümleri; Network hizmetleri

#http://www.escanturkiye.com #http://www.microworldturkiye.com #http://www.gentekshop.com # #


Benzer Firmalar