Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » AYDIN Gıda sanayi » Akcay Gida (Yılldız Tarim)- gıda

Akcay Gida (Yılldız Tarim)- gıda


Nazilli Bodogan Karayolu Üzeri Pınarllı Mevki Boddogan / Aydın

Telefon1: 0-256-4231460+61

Telefon2: 0-256-4231462

Fax: 0-256-4231463

Web: www.akcaygida.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:6 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YILDIZ TARİM LTD.


Biz bu form ile birlikte sizleri kısaca bilgilendirmek istiyoruz.
Öncelikle firmamıza göstereceğiniz ilgi ve güvene teşekkür ederiz.

Aydın ili Nazilli ilçesi Bozdoğan beldesinde yerleşik olan firmamız 1995 yılında Aydın il Özel idare tarafından kurulmuştur . Firmamız basta baharat ürünleri olmak üzere kuru gıdalar , kurutulmuş gıdalar üreticisi ve ihracatçısı olup ayni zamanda Türk ve Dünya firmalarına küresel düzeyde işbirliği, ithalat, ihracat,pazarlama,dağıtım ve isletmecilik yapmaktadır. Firmamız Türkiye’nin önde gelen gıda üreticisi ve ihracatçısıdır.Ürünlerimizin çeşitliği yüksek kalitesi ve rekabetçi fiyatlarımız firmamızı hızlı büyüyen firmalar arasında yer almakta tüketiciler arasında tanınmaktadır. Halihazırda birlikte çalıştığımız firmalar sunduğumuz kalite ve çeşitten son derece memnun olduklarını satışlarının belirgin bir şekilde arttığını ifade etmektedirler. Bölgemizde üretilen tüm sebze ve meyve türlerinin kurutma işlemini yaparak Türk ve Dünya gıda sanayisinin ve mutfağının ihtiyacı olan mamulleri yüksek kapasitesi ile karşılamaktadır. Faaliyetlerin yerine getirilmesi sırasında hijyenik üretim esaslarını gözetmiş ve bölgede gıda sanayiciliğinin sorumluluğunda hizmet vermeye ilke edinmiştir. Sektöründe önemli bir paya sahip firmamız modern makine ve teçhizatlarla islenen ürünleri dengeli ve sağlıklı bir dağıtımla tüketiciye ulaştırmaktadır. Ayni zamanda firmamızın Kalite Kontrol uzmanları ürünlerimizin kalitesini garanti etmekle birlikte bölge tarımına da yön veren , üretime ivme kazandıran laboratuar araştırmalarıyla ürünler üzerinde yapılan analizleri bölge üreticisi ile paylaşarak doğal koşullarda en az masrafla en fazla ürün alınmasına katkıda bulunmaktadır. Firmamız pazarını tekliflere açık olarak bölgesel içerecek şekilde genişletmeyi tasarlamakta firmamızı temsil edecek kuruluşlarla da işbirliğine açık olduğunu bildirmektedir. Kendi ürünlerinin dışında bölgemizin önde gelen firmaları ile işbirliği yaparak çalışmalarına kalite ve tecrübe kazandırmaktadır.Herhangi bir kimyasal kullanılmayan ürünlerimiz de aflotoksin garantisi verilmektedir.Ürünlerimiz istek üzerine farklı şekillerde paketleme ile birlikte fason çalışması da yapılmaktadır.

Biz ayni zamanda size ürün katoloğumuzu isteğiniz doğrultusunda göndermek isteriz , bunlar size sunduğumuz kalite ve ürün özelliklerini temsil edecektir.

İhtiyaç duyulduğunda daha fazla bilgi göndermekten veya spesifik olarak taleplerinizle ilgili konularda bilgi vermekten memnun olacağız.
Ayrıca bize www.akcaygida.com adresinden ulaşabilir bilgi alabilirsiniz.

Bilgilerinizi rica ederiz. .

Saygılarımızla
İbrahimcakal
Yıldız Tarım Ürünleri PAZARLAMA DEPARTMANLIGI
YILDIZ TARİM LTD
Adresimiz : ( Fabrika )Nazilli Bozdoğan Karayolu Üzeri Bozdoğan / Aydın / Turkey Tel:+90-256-4231460 -61 - 61 - 63 Fax.+90-256-4231463 Cep:0-536-3215194 İst.İrt.Ofisi : Ahmediye Mey. Tavukcu Bakkal sok. 6 / 13 Üskü


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar