Anasayfa » Turizm » AYDIN Turizm » serhat atak koleksiyon tanıtım

serhat atak koleksiyon tanıtım


altınkum didim

Telefon1: 05439500648

Telefon2:

Fax: 05439500648

Web: didimce.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ve Filatelist Serhat Atak

28.04.1979 yılında Manisa Salihli\'de doğan Serhat Atak, yaklaşık 23 yıldır Didim ilçesinde ikamet etmektedir.

12 yıldır, Türkiye Cumhuriyeti 1927-2005 78 yıllık geçmişe sahip olan banknot ve madeni para koleksiyonu, tüm dünya banknot ve madeni para koleksiyonu da bulunmaktadır. Ayrıca Osmanlı dönemi son 6 padişah banknot, sıkke, tuğra, ferman, madalya, madalyon, tahvil, eski hisse senedi, nişan, saat, gümüş eşya ve her türlü pul araştırman ve uzmanıdır. Nümismatik ve Filatelisttir. İlçemizde bulunan tüm okullarda sponsorluk desteği ile 2001 yılı kasım ayında sergi açmıştır.

Gazete 2000\'de iki yılı aşkın bir süredir köşe yazarlığı yapmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Darphane ve Damga Matbaası 5124 no\'lu koleksiyoner belgesine sahiptir.

İstanbul Kadıköy Nümismatik Derneği, İzmir Nümismatik Derneği, İstanbul Filatelistler Derneği, İstanbul Filateli Ve Kültür Merkezi A.Ş ve İSFİLA Derneğine üyelikleri bulunmaktadır. İleriki zamanlarda Aydın ili ve ilçelerinde sergi ve aktivitelerde bulunacak ve çalışmalarını sürdürmektedir. En büyük sponsor desteği Türkiye Cumhuriyeti Darphane Ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünden almaktadır. Yaptığı sergilerle dünya çapında ve Türkiye\'de faaliyet gösteren koleksiyonerlerin beğenisini topladı ve güzel ilçemizin tanıtımında yardımcı oldu. Bu çalışmalarından dolayı kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar