GLİNE GROUP COMPANY


şişhane mah mektep sokak no:49

Telefon1: 212 2569345

Telefon2: 212 2569243

Fax: 212 2567774

Web: www.glinegroup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:tüm dünya

Deniz Yolu Taşımacılığı
Gelişen teknolojinin sonucu olarak rekabet koşulları ve sınırsız hizmet anlayışı işletmeleri zamanla yarışır hale getirmiştir. Uluslararası denizyolu taşımacılığında; geniş acenta ağı ve deneyimli personeliyle GLINEGROUP, dünyanın tüm limanlarına FCL/LCL, ithalat/ihracat taşımacılığı hizmeti sunmaktadır.


Hava Yolu Taşımacılığı
5 kıtada ve 50\'den fazla ülkede forwarding hizmeti sunan GLINEGROUP, Hava Kargo ile minimum kilodan komple uçak yüklemesine (charter) kadar tüm taşımalarınızı üstün hizmet anlayışı ile gerçekleştirmektedir. IATA (Internatıonal Air Transport Association) üyesi yetkili hava kargo acentası olan GLINE Taşımacılık; dünyanın tüm hava limanlarına ithalat ve ihracat taşımacılığı hizmeti sunmaktadır.



Kara Yolu Taşımacılığı
Yeni ekonomi kavramı ile birlikte gelişen sınırsız hizmet anlayışı, yeni iş modellerinin de oluşumunu sağladı.Yeni ekonominin, dinamik oyuncusu olan GLINEGROUP oluşturduğu taşıma modelleri ve modern filolar ile Avrupa\'nın her noktasına parsiyel ve komple ithalat/ihracat taşımacılığı hizmeti sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

ithalat ihracat

# # # # #


Benzer Firmalar