Akademi Bilişim Hizmetleri


Alanya

Telefon1: 0532 339951

Telefon2:

Fax: 0 533 990 02 85

Web: www.akademionline.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Akademi Bilişim - Şirketinizin dünyaya açılan yüzünü Joomla İçerik Yönetim Sistemi ile yönetin. Proje Yönetimi, Danışmanlık, İçerik Yönetimi - Web Tasarımı - Hazır Emlak Veritabanı Sistemleri.

Akademi Bilişim, gelişen internet dünyasında yerini almak isteyen kişi, organizasyon ve kurumlar için proje geliştiren , kurumsal kimliğiniz, ürün ve hizmetlerinizi internette en iyi şekilde ortaya koymak için web siteleri tasarlayan ve yöneten bir firma olarak yola çıktı.

Amacımız, özellikle proje yönetim metodolojilerine hakim, hızlı ve efektif çözümler üreten bir firma olarak bilişim sektöründe farklılık yaratmak, internetin sağladığı olanakları müşterilerimizin hizmetine en iyi şekilde sunmaktır.

Müşterilerimizin internet sitelerinin oluşturulması, içeriklerinin güncellenmesi ve yönetimi için \'Joomla İçerik Yönetim Sistemini\' kullanarak, durağan ve güncellenmesi zor sayfalar yerine, müşterilerimizin kendi kaynakları ile güncelleyebilecekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirebilecekleri dinamik web siteleri ortaya koymayı tercih ediyoruz.

Tasarımını gerçekleştirdiğimiz web sayfalarınının barındırma hizmetlerini de vererek, müşterilerimizin tasarımdan barındırmaya kadar tüm ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyoruz.

Doğru teknolojileri yaratıcı çözümler ile birleştirerek, hizmet verdiğimiz firmalara katma değer yaratan projeler üretmek yoluyla sürekli müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #