mikron-iş


konya cimento fabrikası atolyesi

Telefon1: 03323460268

Telefon2: 03322491296

Fax: 03323460268

Web: www.mikronis.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1994 yılında kurulan mikron-iş cımento fabrikaları yedek parcaları,atolye işletmeciliği,bakım ve onarım, montaj demontaj,cimento degirmeni bakım onarım ve montajı, komur degirmeni montaj demontaj bakım ve onarım, gezervinc imalatı, bilya eleme makinası imalatı, ayrıca hazır beton tesisleri montaj demontaj bakım onarım yedek parca ve imalatı, agrega tesisleri imalatı montajı demontajı ve yedek parcaları, gibi geniş bir calısma potansiyeli ile ustun tecrubesıyle halen falıyet gostermektedir.


Ürün ve Hizmetler


pdk
primer ve sekonder olarak iki ayrı tipte üretilen bu kırıocılar, sert ve aşındırıcı malzemelerde başarı ile kullanılmaktadır. çeneli kırıcı ile sekonder darbeli kırıcının görevlerini birlikte yerine getiren bu kırıcılar, yüksek kırma oranı ile, özellikle tersiyer ile birlikte çok başarılı sonuclar vermektedir.
tersiyer
tersiyer kırıcı, tesiste sekonder ve tersiyer kırıcı olarak, kirectası, alüvyonlu ve ocak malzemelerinde kullanılmaktadır. malzemeye yüksek hızda darbe etkisi uygulama prensibiyle calısmaktadır. kırıcı cubuk pandüllerinin rotor ile mesafesi, civata yardımı ile kolayca ayarlanarak istenilen ebatta malzeme üretilebilmektedir. en önemli özelligi ise rotor dönüş yönünün degistirilebilmesi. bu sayede rotor paletlerindeki asınmanın cift yönlü gerceklesmesi ile palet ömrünün daha uzun olmasıdır

# # # # #


Benzer Firmalar