NUREL ISI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ


5806/1 sokak no:5 karabağlar/İzmir

Telefon1: 90 232 237 16 39

Telefon2: 90 232 237 33 17

Fax: 90 232 237 16 39

Web: www.nurelisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1982 yılında İzmir'de kurulmuştur. Amacımız güneş ışınlarının ulaşabildiği her yerde günlük sıcak su ihtiyacını bu doğal ve ücretsiz kaynaktan yararlanarak karşılanmasını sağlamaktır. Bu bağlamda güneşin yaymış olduğu ışık enerjisini, ısı enerjisine dönüştüren güneş enerjisi sistemlerini üreterek kullanıcıların hizmetine sunmaktayız. Firmamız güneş enerjisinden yararlanarak sıcak su kazanmada yılların getirdiği deneyim, kalite ve güveni birleştirerek günümüze ulaşmıştır.

Biz NUREL ISI ailesi olarak kullanıcıların ürünlerimizden en üst düzeyde faydalanmasını sağlayarak, NUREL ismini kaliteli ve güvenli markalar arasında en üst seviyelere taşımayı kendimize ilke edindik.. Ve bunun sonucu olarak NUREL güneş enerjileri kalite, estetik ve satış sonrası servis memnuniyeti ile alanında aranan markalardan biri haline geldi. Firmamız imalat ve montaj işlemlerini kendi bünyesinde çözümlemektedir. Böylece müşterilerimize imalattan satışa, montajdan teknik servise kadar bir çok önemli unsuru imalatçı firma garantisi altında sunmaktadır.



NUREL ISI olarak insan yaşamına büyük kolaylık sağlayan, çevre dostu , ekonomik ve dayanıklı güneş enerjisi sistemlerini sizlerin huzurunuza sunmaktan gurur duymaktayız!


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar