Buyfromdeveloper


Rıza Anter Cd. Ersoylar İş Merkezi No:34

Telefon1: 0 252 367 24 24

Telefon2: 0 541 229 97 97

Fax: 367 22 23

Web: www.buyfromdeveloper.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Buy From Developer projesinin bas harflerinden olusan BFD markasi, ev/konut almak isteyen yatirimcilari, insaat sahipleriyle arada araci olmadan dogrudan bulustururak daha uygun fiyatlarla, birinci elden mulk edinmelerini ve muteahhitlerin musteri memnuniyetlerini arttırmasını saglayan surekliligini ilerleyerek devam ettirip insaat sektorune katkıda bulunan bir adrestir.

Buy From Developer zengin veri tabani ve hizli, etkili altyapısiyla yatirimcilarin tek bir adres uzerinden tum alternatif ve secim olanaklarina yatirim firsatlarina ulasmasini saglayarak gercek degerine ev alma imkanini sunar. Yatirimcilar almak istedikleri ev ya da konuta, muteahhitlerin pazarlama maliyetleri ve emlakci komisyonunu BDF sayesinde eklememe garantisiyle, en avantajli fiyattan ulasacaktir. BDF, yatirimcinin istedigi gayrimenkulu ek masraf ve zaman kaybini onleyerek en kisa zamanda bulan aracisiz satıs kaynagidir.

Buy From Developer muteahhitlerin hicbir komisyon odemeden potansiyel aliciya ulasarak, komisyonu musterilerine indirim payı olarak yansitip daha cok musteri ve ayni zamanda musteri memnuniyetini de kazanmasıni saglamaktadir. Projelerinizi fotograflariyla birlikte tum ayrintisiyla aliciya ulastirma ve birebir iletisime gecmenizi saglar. Sitemizin veri tabaninda yer almaniz yurtici ve yurtdisi fuarlara katilim, televizyon, gazete,fuar katolologlari, yurtici ve yurtdisi emlak dergileri, havaalanlari reklam panolari, havayolu dergileri ve internet pazarlama tanitimlarimızla uluslar arası bazda marka guvenirliliginizi arttiracak ve pazarlama faaliyetleri maliyetlerini yuksek oranda dusürecektir. Sitemiz uzerinden projelerinize, yatirimcilardan gelen ya da bizim yonlendirdigimiz talepleri, hicbir ek ucret odemeden cevaplandirabileceginiz gibi siz de yatirimcılara birebir ulasabilirsiniz.

Buy From Developer uye oldugunuzda en seckin projelerle ayni cati altinda bulunacak en gelismis pazarlama faaliyetleriyle milyonlarca yatirimciya ulasacaksiniz. Yatirimcilara bu sayede en uygun fiyatlari sunacak ve tercih edileceksiniz.

Ucretsiz uyelik icin http://www.buyfromdeveloper.com/tiklayiniz


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar