ratech güvenlik teknolojileri marketi


kaaragöz mh çamurcu sk no:53/a

Telefon1: 03422201891

Telefon2: 2207583

Fax: 2207583

Web: www.ratechcctv.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:hong kong -china

RA-TECH’LE KENDİNİZİ GÜVENDE HİSSEDERSİNİZ
09 Kasım 2009


Gaziantep’te yıllardır hizmet veren Ratech Güvenlik Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek müşterilerine bir yıl boyunca ev ve işyeri sigortası, acil sağlık, asistance, çilingir yardım, elektrik ve su tesisatı, yol yardım, yetkili servise çekme, tıbbi danışmanlık, hukuki danışmanlık ve kişisel künye hizmetleri gibi daha birçok hizmeti ücretsiz olarak karşılıyor.
Ra-Tech Güvenlik sahibi Yılmaz Borazancı, Gaziantep’te 10 yıldan bu yana hizmet verdiklerini belirterek, müşterilerine sundukları kalıcı hizmetlerle sektörlerinde bir numara haline geldiklerini söyledi.
Alarm ve Güvenlik sistemlerinin önemine dikkat çeken Yılmaz Borazancı, alarm sisteminin hırsızlardan korunmak için en etkili yöntem olduğunu ve hırsızların yüzde 95’nin alarm ve güvenlik sistemi olmayan mekanlara girmeyi tercih ettiklerini iddia etti.
Ra-Tech ile çalışan bütün müşterilerinin alarm sisteminin bağlı olduğu mekanda doğabilecek hasarlara karşı, hırsızlık, yangın, dahili su baskını, sel cam kırılması gibi teminatlarla ücretsiz olarak sigortalandığını belirten Borazancı, şunları söyledi:
ÖNEMLİ OLAN KALICI HİZMET
‘’Ra-Tech olarak yılların verdiği deneyimlerle müşterilerimize 1 yıllık sunduğumuz ücretsiz hizmetlerimiz büyük ilgi görüyor. İşyerlerine güvenlik alarm sistemi taktıran müşterilerimiz bizden bir yıl boyunca birçok hizmeti de ücretsiz olarak almış oluyor. Örneğin müşterimizin acil bir sağlık ihtiyacında deneyimli hekim, hemşire ve sürücü eşliğinde en son teknoloji ile donatılmış ambulansımız bulunduğu yere gelir ve en uygun sağlık kuruluşuna sevkini yapar. Ya da gece geç saatte kapının önünde kalan müşterimize de günün ya da gecenin hangi saati olursa olsun hemen çilingir yardımı gönderiyoruz. Evde meydana gelebilecek herhangi bir elektrik ve su arızasında da müşterimize yine bir telefon kadar yakınız.
MÜŞTERİYE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ
Müşterimiz yol da mı kaldı? Hiç dert etmesine gerek yok. Merkezimizi aramaları yeterli. Ekibimiz hemen olay yerine gelerek lastiğini değişimini de sağlıyor. Aracıyla yolda kalan müşterilerimize de yine aynı şekilde araçlarını en yakın servise çekme hizmeti de sunuyoruz. Tıbbi danışmanlık hizmetinde de yine müşterimiz zaman sınırlaması olmaksızın acil olan ve olmayan durumlarda merkezimizi arayarak sağlık ile ilgili soruları uzman doktorumuzla paylaşabilir. Hizmetlerimiz bu kadarla sınırlı değil müşterilerimizin hukuksal herhangi sorunlarına da yine bir telefonla işinin ehli olan hukuk ekibimiz tavsiyelerde bulunarak onları izleyecekleri yol hakkında aydınlatıyor. Tüm bu hizmetlerimiz sadece işyerine güvenlik alarm sistemi taktıran müşterilerimize 1 yıl boyunca ücretsiz olarak verilen hizmetlerdir.’’
HEDEF 5 BİN MÜŞTERİ
Hedeflerinin Gaziantep’te 5 bin müşteriye ulaşmak olduğunun altını çizen Ra-Tech Güvenlik sahibi Yılmaz Borazancı, özellikle son zamanlarda ekonomik krizin de etkisiyle artan hırsızlık olaylarının işye


Ürün ve Hizmetler

cctv guv ürünleri

# # # # #