Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » BURSA İnşaat şirketleri » ASB PROMOSYON VE ORGANİZASYON

ASB PROMOSYON VE ORGANİZASYON


OSMANGAZİ

Telefon1: 02242734302

Telefon2: 05334467024

Fax: 02242734902

Web: www.asbpromosyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 30 Haziran 2007 tarihinde Bursa’da reklam sektöründe ve çeşitli firmaların halkla ilişkiler departmanında yıllarca çalıştıktan sonra bilgi, beceri ve tecrübelerini girişimci olarak sürdürmeyi hedefleyen Sayın Atılgan Korkmaz tarafından kurulmuştur.

Reklam sektöründe genel ajans mantığının, ciddi bir ekip işi olduğu bilinciyle hareket ederek, bu sürecin bir bölümünde ihtisaslaşmanın doğru olduğunu kabul ettik. Bu amaç doğrultusunda promosyon sektöründe hedefimizi Bursa’nın lider firması olmak olarak belirledik.

Gerekli alt yapımızı sektörde 10 yıllık tecrübelerini, teknolojik alt yapılarını ve geniş ürün yelpazelerini dikkate alarak VİZYON REKLAM bayiliği ile kurduk. Medya pazarlama ve organizasyon ayağımızı da İzmir’in köklü firmalarından BDM Organizasyonla anlaşmak suretiyle devreye aldık.

“Unutulmayın, Unutturmayın” sloganı ve doğru hizmeti, tam zamanlı ve eksiksiz sunma misyonumuzu dikkate alarak, tedarikçi listenizde bulunmaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu mesajı okuduğunuz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #