BELLİ ISITMA ve İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ


istiklal mah.h.mahçiçek blv.vuslat sit.no:56/b

Telefon1: 0344 216 02 18

Telefon2:

Fax: 0344 216 02 18

Web: www.isisanservis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MİSYONUMUZ

Samimi, ekip ruhuna uygun olarak görev bilinciyle çalışmak, günümüz teknolojisini ve tecrübelerini birleştirerek kaliteli hizmet vermek BELLİ ISITMA ve İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ firmamızın bir görevidir.

VİZYONUMUZ

BELLİ ISITMA, çalışanlarının üstün bir ekip çalışması ile verimliliğinin ve rekabet gücünün arttığı, sürekli gelişen kalitesi ile de müşterilerini memnun eden bir FİRMA olmak amacındadır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Tüm hizmetlerimizi koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaya odaklıyoruz. Hizmetimizin ve sistemimizin sürekli iyileştirilmesi için tüm çalışanlarımızın sürekli gelişiminin ve eğitiminin esas olduğuna inanıyoruz.
Çalışanlarımızın ve personelimizin düşüncelerinin verdiğimiz hizmetlerde mükemmeli yakalamamızı sağlayacağına inanıyor ve çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.
Müşterilerimize değeri mümkün olduğu kadar yüksek ürün ve hizmet sunarak onların saygısını ve bağlılığını kazanmaya çalışıyoruz. Bize göre kar, müşterilerimizi memnun ettiğimiz ve ilişkilerimizi sürekli kıldığımız sürece onlar tarafından bize verilen ödüldür.
Çalışanlarımızın, FİRMAMIZIN başarısında payı olan, katılımcı, yaratıcı, kendini sürekli geliştiren, yaptıkları işten tatmin olan ve kendini güvencede hisseden kişiler olmasından sorumluyuz.
Bize göre kalite; sorumluluklarımızı yerine getirirken doğru şeyi, doğru zamanda, doğru yapmak için gerekli olan en önemli araçtır.
ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine,sahip, deneyimli, lider bir SERVİS kuruluşudur.



Ürün ve Hizmetler


ISITMA CİHAZLARI
BUDERUS ; BOSCH ; ALTHERMA ISI SİSTEMLERİ; GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ; ISI POMPALARI ; WİLO POMPA SİSTEMLERİ ;
ISISAN Buderus-BOSCH ISITMA CİHAZLARI-ISI POMPALARI-GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ-ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI-WİLO POMPA SİSTEMLERİ

# # # # #