Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » REHA Ortopedi Sağ. Ger. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

REHA Ortopedi Sağ. Ger. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.


Millet Cad. No: 96/b Çapa / İstanbul

Telefon1: +90 212 621 55 00

Telefon2:

Fax: +90 212 621 54 00

Web: www.rehaortopedi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

REHA Ortopedi Sağ. Ger. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. 1997 den günümüze Protetist & Ortetist Mehmet Zeki Çulcu yönetiminde tüm protez - ortez çeşitleri ile ilgili faaliyetlerini sürdüren REHA, SiliconHouse sistemini bünyesine kattığı 2002 yılından itibaren kişiye özel silikon protez uygulamalarını ayrı bir birim olarak devam ettirmektedir. O günden bu güne elde ettiği deneyimle şu an hastalarının çoğunluğu tarafından günlük yaşamlarında kullanmaktan keyif aldıkları protezler üretmeyi başarmıştır.

Mevcut kadro ile hastalarının ihtiyaçlarına talep edilen protezin çeşidine göre 12 – 16 hafta arasında cevap verebilen SiliconHouse Türkiye ekibi, Eğitimleri süren 2 teknikerin de hasta kabulüne başlamaları ile bu süreyi 6 – 8 haftaya indirmeyi hedeflemektedir. SiliconHouse Türkiye protezlerini kullanan hastalarımız, spor yapabilirler. Organ kayıpları spor yapmanıza engel değildir. Sadece spor yaparken kullanmak üzere özel protezler üretebiliriz. Merkezimiz Aksaray ile Topkapı arasında olup toplu taşıma ve özel araçlarınızla kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İstanbul dışından gelecek hastalarımız telefonla merkezimize nasıl ulaşabilecekleri bilgisini +90 532 352 73 13 nolu telefondan 7 gün 24 saat alabilirler. Genel merkezimiz Taksim,Aksaray,Mecidiyeköy ve Kadiköy gibi merkezi yerlesim birimlerinden hareket eden birçok IETT otobüsünün güzergahi üzerindedir. Findikzade tramvay istasyonu genel merkezimize 100 metre uzakliktadir. Zeytinburnu-Kabatas Tramvay Hatti\'nin herhangi bir duragindan bize tek vasita ile ulasabilirsiniz. Havaalani-Aksaray Hafif Metro hattini kullanan müsterilerimiz ise Aksaray Istasyonu\'nda indikten sonra Yusuf Pasa tramvay duragindan aktarma yaparak Findikzade tramvay duragina gelebilirler.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar