Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda sanayi » GIDACIBAŞI GIDA VE KİM.END.LTD.ŞTİ.

GIDACIBAŞI GIDA VE KİM.END.LTD.ŞTİ.


YENİ MAHÇ542.SOK NO.6 KÜÇÜKKÖY GAZŞOSMANPAŞA.

Telefon1: 0212 609 00 59

Telefon2: 0212 609 03 10

Fax: 0212 609 01 20

Web: www.gidacibasi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ithalat

Baharat, gıda ve kuruyemiş sektöründe ithalat, ihracat, ve yurt içi satış alanlarında faaliyet gösteren bir ticari şirkettir. 2003 yılında, İstanbul'da kurulmuştur. Türkiye'de tüm bölgelere satış ve pazarlama faaliyetlerine devam etmekte olup, ayrıca İzmir'de depolama ve satış merkezimiz de bulunmaktadır.

Biz, GIDACIBAŞI olarak; aşağıda tanımladığımız birçok ürün grubunun ithalat, ihracat, pazarlama ve satış faaliyetlerini sürdürmekteyiz. Her çeşit baharatlar, süt ürünleri, şekerleme hammaddeleri, palm yağları, çaylar ve muhtelif kahveler ile kahve kreması çeşitleri, gıda katkı maddeleri ve gıda sektörü için kimyasal maddeler ana ürün gruplarıdır.

GIDACIBAŞI 2003 yılından beri Türkiye'de baharat, bisküvi, çikolata, şekerleme, süt, et, dondurma ve kuruyemiş sektörlerinde faaliyet gösteren birçok firmaya hizmet vermektedir. Müşterilerimizin tatminini ve beğenisini karşılayacak kalitede ürünleri sürekli olarak sunmayı garanti etmenin yanı sıra, her zaman ürün ve müşteri portföyümüzü genişletmeyi ve büyümeyi hedeflemiş bir şirketiz.

GIDACIBAŞI sadece mevcut ürün satışlarını arttırmayı değil, bu ürünlerin yanına yeni ürünleri de ekleyerek, ürün yelpazesini genişletmeyi ilke edinmiştir. Şirketimizin güc ve büyüklüğü, müşteri tatmini ile etkin ve çabuk hizmetten geçmektedir. Biz, müşterilerimize her zaman en uygun fiyatı sağlayabilmek için devamlı olarak Pazar hareketlerini ve fiyat dalgalanmalarını takip etmekteyiz. Çünkü biliyoruz ki; büyüme ve başarı, müşteri istek ve ihtiyaçlarını zamanında yerine getirmeye ve müşteri tatminine bağlıdır.herzaman olduğu gibi BAHARATA YÖN VERMEYE DEVAM EDİYORUZ.


Ürün ve Hizmetler

gıda ithalat ve dağıtım

# # # # #