Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » HATAY Asansör » FU- Jİ ASANSÖR İNŞAAT ELEKTRİK TAAHHÜT VE TİCARET LTD. ŞTİ.

FU- Jİ ASANSÖR İNŞAAT ELEKTRİK TAAHHÜT VE TİCARET LTD. ŞTİ.


EMEK MAH. RÜSTEM TÜMER PAŞA CAD. KOÇAK APT. NO: 21/ 3

Telefon1: (0326) 212 18 18

Telefon2: (0326) 21218 19

Fax: (0326) 215 41 91

Web: www.fujiasansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1977
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fuji Asansörleri, 1977 yılında Hatay İli Antakya merkez ilçesinde “Fuji Asansörleri- Aktaş Teknik Tesisat Taahhüt Ticaret” adıyla asansör montaj, bakım ve servis faaliyetlerine başlamıştır
Fuji Asansörleri asansörün insan yaşamında ne kadar önemli yer tuttuğunun bilinciyle öncelikle Antakya başta olmak üzere Hatay ilinde kalite ve güven unsurları ile yıllardır halkımıza hizmet vermektedir.Hatay’ da asansör sektörüne ilk defa kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını getiren Fuji Asansörleri; bu amaçla kendi özkaynakları ile kalitesini ve markasını pekiştirmek, aynı zamanda müşterisine en iyi hizmeti verebilmek adına, çok önemli yatırımlar gerçekleştirmiştir.Gerek yurtiçi gerekse de yurtdışı belgelendirme kuruluşlarından, asansörde en önemli husus olan can güvenliği ile kaliteli hizmet konularında gerekli olan bütün yetki ve belgeleri almıştır.Günümüzde firmalar açısından en önemli kalite unsuru olan sınırsız müşteri memnuniyetini sağlayabilmek adına gerçekleştirilen bu atılımlar Fuji Asansörleri’ nin müşterisine verdiği değeri göstermektedir.
Fuji Asansörlerinin kalite ve standartlarını belgelendirme süreci 13/ 04/ 1988 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ n dan alınan “Marka Tescil Belgesi”yle başlamıştır. Bu belgeyi sırasıyla 25/ 10/ 1989 tarihinde TSE’ den alınan “TSE Uygunluk” ve “İmalata Yeterlilik” Belgeleri takip etmiştir. 05/ 11/ 1998 tarihinde yine TSE’ den “Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi” alan Fuji Asansörleri ikibinli yıllara şirketleşerek girmiştir.
Fu-ji Asansör İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi, 03/ 07/ 2002 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ ndan “Garanti Belgesi” ve “Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi” almıştır. Son olarak TSE’ den 19/ 02/ 2004 tarihinde “TSEK Kalite Uygunluk Belgesi ve İmalata Uygunluk Belgesi” alan Fu-ji Asansör İnş. Elek. Taah. Ve Tic. Ltd. Şti.; 2005 yılı başında kalitesini daha da üst seviyelere taşıyarak pekiştirmek için, ISO 9001-2000-Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Avrupaya Uygunluk anlamına gelen ( Conformité Européenne) belgesini Hatay’ da asansör sektöründe alan ilk firma olma başarısını göstermiştir.Firmamız bu önemli atılımı ile sektöründe yenilikçi ve lider kuruluş olmanın haklı gururunu taşımaktadır.


FİRMAMIZIN KALİTE POLİTİKASI
Fu-ji Asansör İnş. Elek. Taah. Ve Tic. Ltd. Şti. Kalite Politikası, genel olarak müşteri memnuniyeti ve sürekli gelişme esasına dayanmakta olup, Şirket Müdürleri tarafından aşağıdaki biçimde tanımlanmıştır.
Firmamızın kalite politikası, müşteriye en iyi hizmeti vererek serbest rekabet ortamında pazar payını sürekli artırmak, çalıştığı alanda lider kuruluş olmayı hedeflemektedir.
Bu amaçla;
 Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak EN:81–1 standartlarına uygun asansör montajı yapmak,
 Maksimum tedbir ve minimum risk anlayışı ile problem oluşumunu önlemeye yönelik hizmet sunmak,
 Mevcut durumumuzu korumakla yetinmeyip, her noktada sürekli iyileşmeyi temel felsefemiz olarak belirlemek,


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar