DGS ASANSÖR


ikiteli başakşehir onurkent garanti sit no 36 c d 2

Telefon1: 0212 488 23 23

Telefon2: 0212 488 16 16

Fax: 0212 488 16 16

Web: www.dgsasansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DGS ASANSÖR İstanbul İkitelli Başakşehir’ deki modern ofisinde gerekli her türlü eğitim ve donanıma sahip geniş kadrosuyla asansör montaj, periyodik bakım ve servis faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sektördeki uzun emek ve çaba sayesinde kazanılan tecrübe ve uzmanlık neticesinde önemli müşteri referanslarına ulaşılmıştır.

DGS Asansör Orijinal ürün, İleri teknoloji, titiz işçilik, kalite anlayışı ve referanslarıyla müşteri tarafından tercih edilen bir şirket haline gelmiştir. DGS Asansör piyasadaki konumu itibariyle tüm hizmet proseslerini düzenli olarak kontrol etmekte ve teknolojiye açık yapısıyla yeniliklere sürekli adaptasyon sağlamaktadır.

DGS Asansör olarak Tüm ürün ve hizmetlerimiz %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile pazarlanmakta ve şirketimizin ürün değişim ve kullanım garantisi altında sunulmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Ekonomik, Cazip Fiyat, İleri Teknoloji kullanımı, Tercih edilen uygun hizmet, yüksek kalite, güler yüzlü hizmet anlayışı, orijinal yedek parça, hatasız montaj , Hızlı ve sorunsuz iş teslimi, güvenilir firma, koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşteri ref

# # # # #


Benzer Firmalar