Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » ANKARA Oto kiralama » Anittepe Rent A Car

Anittepe Rent A Car


Çankaya Gençlik Caddesi 17/C Anittepe, Esenboğa Havaalanı

Telefon1: 03122319131

Telefon2: 00905334380268

Fax: 03122319129

Web: www.anitteperentacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız tarafından şöförlü ve şöförsüz olarak binek otomobil, 4x4 jip(jeep) ve ticari araç kiralama hizmeti verilmektedir.
Türkiye’deki araç kiralama sektörüne alternatif çözümler üretmek amacıyla kurulan ANITTEPE RENT A CAR, bir araç kiralama şirketidir. Merkez ofisi Ankara’da olan şirketimizin Ankara, Çankaya, Keçiören ve Havaalanı ofisleri bulunmaktadır. Ofislerimizin bulunmadığı illerde lokal araç kiralama firmalarıyla anlaşmalar yaparak müşterilerine tüm Türkiye’de hizmet vermektedir.
Günlük kiralama, aylık kiralama ve yıllık(1 ay ile 36 ay arası), Filo kiralama, Şöförlü servis,Transferler ve VIP hizmetleri ile farklı ürünler ve alternatif çözümler sunmaktadır. Sektörünün en yüksek iş hacmi ve ürün çeşitliliğine sahip, lider firmalar arasında yer almaktadır.
Personel kadrosunu en üst kalitede tutmayı hedefleyen Anıttepe Rent A Car, takım arkadaşlarını üniversite mezunu, sektörde deneyimli, anında çözümler üretebilen, dinamik bir ekiple, en son teknolojik imkanları kullanarak gerçekleştirmektedir.
Anıttepe Rent A Car kurulduğu günden itibaren müşteri odaklı yapısından ödün vermeden, emin adımlarla büyümeye devam etmekte ve “mutlu müşteriler” oluşturmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Araç( oto )kiralama

# # # # #


Benzer Firmalar