PGS Sulama Sistemleri ve Çev.Düz.


Kazım Karabekir Cad.72/37 İskitler/ANKARA

Telefon1: +90 312 3091445

Telefon2:

Fax: +90 312 3097911

Web: www.pgssulama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Orta Batı Afrika,Asya ve Amerika

Faaliyetlerimize, 1996 Yılında Agora Peyzaj Adıyla Başlamıştık ; 2005 Yılından İtibaren PGS Sulama Adı Altında,Sulama Sistemlerinin Tasarımı Ve Uygulaması Alanlarında Faaliyet Göstermeye Başladık.
Şirketimiz Peyzaj Alanlarının ihtiyaçı Olan Sulama Sistemlerinin Kurulması İçin, Gerek Tasarım Gerekse Uygulama Konularında Başarı İle Çalışmaktadır.
2005 Yılı İle Birlikte Seçkin Bir Yurt Dışı Taahhüt Firması İle Beraber Çalışmaya Başlamış Olup; 3 Yıl Gibi Kısa Zaman İçinde Bir Çok Yurt Dışı Projelerinde Beraber Çalıştık.
Firmamız, Her İşi Yapan Değil “YAPTIĞI İŞTE UZMAN”
olma anlayışına sahip olması ve Yılların Verdiği Deneyim Ve Yetişmiş Yurt Dışı Tecrübeli Ve Teknolojik Bilgi Birikimli Arkadaşlarımız İle Sorunlarınızın Çözümünde, Size Sonuna Kadar Destek Olacaklardır.


Ürün ve Hizmetler

• OTOMATİK SULAMA SİSTEMİ EKİPMANLARI o SPREY SPRINGLER o ROTOR SPRINGLER o SELONOID VANALAR o SELONOID VANA AKSESUARLARI o NOZULLAR o KONTROL ÜNİTELERİ o SENSÖRLER o MERKEZİ KONTROL SİSTEMLERİ • BORULAR o PE BORULAR o PVC BORULAR o DAMLA SULAMA BORULARI • BORU BAGLANTI MALZEMELERİ o PE FİTTİNGSLER o GALVENİZ FİTTİNGSLER o DAMLAMA BORULARI ICIN FİTTİNGSLER • DİĞER ÜRÜNLER o CANSUYU MUSLUKLARI o VANA KUTULARI o KESME VANALARI o KELEPÇELER o PİPO DIRSEKLER o SWING JOINTS o OTOMASYON KABLOSU o KABLO EK MUFLARI o TEFLON

#otomatik sulama #damla sulama #spring #peyzaj #Sulama Sistemi


Benzer Firmalar