SABY ÇORAP,SABY SOCKS


Yakuplu Mermerciler San. Sit. 4.Cad. Nakipğolu İş Merk. Kat:2 Büyükçekmece

Telefon1: +902128752909

Telefon2:

Fax: +902128760418

Web: www.sabysocks.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Saby Çorap 1994 yılında çorap üretimine başladı. Her geçen gün kendini teknolojik gelişmeleri takip ederek yenileyen firmamız şu an en son gelişmiş teknoloji bilgisayarlı makineler ve teknik donanımlı ve deneyimli kadrosuyla üretimine devam etmektedir. Atatürk havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunmaktadır.

Modern tesislerinde her türlü bay, bayan, çocuk, bebe çorapları ve külotlu çorap üretebilecek altyapı,teknik donanım ve alanında uzman ve teknik personele sahip olan firma başta Fransa ve İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerine ihracat yapmaktadır. Yurtiçinde ve yurtdışında önde gelen firmalara mal temin eden firmamız kaliteyi, estetiği ve müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiştir.

Firmamız konfeksiyon, yıkama ve paketleme bölümünü kendi bünyesinde bulundurmaktadır. Dolayısıyla Üretimimizin her aşaması firmamızda gerçekleşmekte, üretim esnasında daima ürün kalitesi kontrol edilmekte ve kalite ve estetiğe büyük özen gösterilmektedir.
Firmamız uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ve uzman kadrosuyla sektörün ihtiyacına uygun ve kaliteli çorapları uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Firmamız her zaman müşterilerine alternatif ürünler sunmaktan mutluluk duyar. Kendi koleksiyonlarının yanında müşteri koleksiyonlarına da büyük önem veren firmamız dünya çorap piyasasını ve modasını takip ederek müşterilerine yeni ürünler sunar.


Ürün ve Hizmetler

çorap, kilotlu çorap

# # # # #