Özgür Bedenler Sağlık Malzemeleri


imes san. sit. a blok 108 sok. no:29 y.dudullu-ümraniye

Telefon1: 216 420 65 68

Telefon2:

Fax: 216 415 54 85

Web: www.ozgurbedenler.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Özgür Bedenler, kalıcı ya da geçici bedensel engelleri olan, fiziksel yeterliliği olmayanların yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını yükseltip engelleri aşmaları için çalışır.
Ortopedik engelli, omurilik felçlisi, yaşlı kişiler, tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olanlar, hamileler, tansiyonu olan kişiler ve bunun gibi rahatsızlıkları veya engelleri olan
kişilerin yardımcılı ya da yardımcısız havuza, küvete, denize ve benzeri yerlere girmeleri sağlayan aqualift havuz asansörünü üretmiştir. bu amaçla 2004 yılında kurulmuştur.


Ürün ve Hizmetler


Engelli Araç Donanımları ve Sistemleri
Gaz Kontrol Halkası / Çemberi Direksiyondan Kumanda Edilebilir Gaz Sistemi Engelli Araç Kontrol Sistemi SADECE BİR CİHAZ İLE 5 DEĞİŞİK ŞEKİLDE ARACI KULLANABİLİRSİNİZ..! Kontrol çemberi direksiyonun altındadır. Marka: Kivi Menşei: İtalya Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Asya Genel Distribütörü: Özgür Bedenler Model: K5 K5 otomatik vitesli araçlarda bacaklarını kullanamayan kişiler tarafından kullanılabilir. Gaz pedalını direksiyona transfer eden bu sistemde bir ya da iki elini
Tekerlekli Sandalye
Klasik Tip, Katlanır model. Dışarısı ve ev içi kullanım için uygundur. 6 taksitli fiyattır. kdv dahildir.
Koltuk Tipi Merdiven Asansörü
Lütfen Net Fiyat İçin Arayınız: Fiyat Şu Hallerde Değişebilir (Düşebilir/Artabilir): - Bu üründe kampanya olabilir, - Merdiveninizin şekline, kat sayınıza göre, - Toplu alımlarda veya ihalelerde, - Montaj yerine ve ortamına göre, - Birden fazla farklı ürün alımlarınızda, - Daha önce şirketimizden alış veriş yaptıysanız. İlk tek raylı merdiven asansörünü keşfeden ve üreten firmadan; Freeliftden Merdiven Asansörü: Dünya Ressamları Serisinden... Rembrandt... 1886 dan beri Handicare..
aqualift, havuz asansörü, hasta lifti, özürlü asansörü, sakat asansörü, havuz lifti, engelli ürünleri, tıbbi cihaz

# # # # #