Anasayfa » Dershane ve kurslar » Muhtelif mal ve hizmetler » BURSA Dershane ve kurslar » BURSA CENSU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

BURSA CENSU YURTDIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI


ERTUGRULKENT OZLUCE YOLU (SAHINKAYA KOLEJI KARSISI) YUVAM EVLERI E BLOK/4 KAT:2 NİLÜFER

Telefon1: 0224 413 48 99

Telefon2: -

Fax: -

Web: www.censu.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:-

İNGİLTERE İÇİN KAMPANYAMIZ

İngiltere ‘de İngilizce öğrenmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar! 17 Eylül ve sonrası için 20 hafta kayıt olanlara 4 hafta bizden bedava! 30 hafta kayıt olanlara 6 hafta bizden bedava! Ayrıntılı bilgi almak için bizimle temasa geçiniz.
bursa_censu@hotmail.com
İNGİLTERE VİZE İŞLEMLERİ BİZİM İSİMİZ

Eğitim Danışmanlarımız; İngiltere vizesi almak için konsolosluklarda size vakit kaybı yaratan birçok formalite işten SİZLERİ kurtarıyor. Tüm işlemleri sizin adınıza yapıyor.

İngiltere vize başvuru Süreci, vize işlemleri, vize için gerekli olan belgeler hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.




MALTA’DA TÜRKÇE KARŞILAMA

MALTA Havalimanına indiğinizde, CENSU malta-turkiye.com sitesinin yazılı bulunduğu welcome masasına gidilerek, CENSU Türk rehberiniz tarafından karşılanacaksınız. Güler bir yüzle Malta’daki ilk adımlarınızı atmanızı sagliycak olan Türk rehberimiz sizlere gerekli konularda bilgi verdikten sonra öğrencilerimizi ve tatilcilerimizin seçmiş oldukları konaklama seçeneklerine sorunsuz transferlerini bizzat gerçekleştirilecektir.




MALTA VİZESİ GARANTİDİR

Malta vize işlemleri ve kabul belgesi, (Malta adasına eğitim ve tatil için gelecek kişi ve grupların, pasaport bilgilerinin bize ulaştırılması halinde vize işlemleri tarafımızdan yapılacak ve kendilerine iletilecektir. MALTA VİZE KABUL BELGESİ GARANTİDİR. Pasaportunuzun bize iletmeniz gerekli sayfalar sırası ile (2, 3, 4, 5, 60) ve eğer pasaportunuzu suresi bitmiş ve yeniden uzatma yaptırdıysanız uzatmanın belirtildiği sayfanın fotokopisi çekilerek iletmeniz halinde tüm işlemler adınıza yapılacaktır.




EKONOMİK UÇAK BİLETİ

Censu Yurtdışı Eğitim ve Tatil Danışmanlığı, Malta dil okullarına 24/36 hafta kayıt yaptıracak olan öğrencilerimize İstanbul-Malta =Geliş, Malta–İstanbul=Gidiş uçak biletlerinizi ÇOK EKONOMİK FİYATLARDA sağlamayı garanti ediyoruz. Ekonomik İngilizce eğitim paketlerini siz öğrencilerimize sunmak bizim isimiz. Uçak bileti kampanyamızda erken rezervasyon çok önemlidir.




ÜCRETSİZ SAĞLIK/TRAVEL SİGORTA

CENSU Yurtdışı Eğitim ve Tatil Danışmanlığımıza kayıt yaptıran her öğrencimize ücretsiz sigorta yapıyoruz. Gideceği ülkede bulunduğu süre içerisinde ortaya çıkabilecek her türlü acil hastalık veya kaza sonucu oluşabilecek tedavi masraflarını karşılayacak şekilde sigortalıyoruz. Sigorta limiti 30.000 €.




ÖNCE GÖRÜN SONRA ÖDEYİN SLOGANI

İste Servis! İste İmkan !


Malta Dil Eğitim Ücretini Malta”da Ödeyin !

Yurtdışı rehberlik anlayışında yeni bir boyut getirmeyi amaçlayan CENSU COLLECTION COMPANY LTD (CENSU Yurtdışı Eğitim Ve Tatil Danışmanlığı), öğrencilerine önce servisi amaç edinen ve bu servisi en iyi şekilde sağlamanın verdiği uzmanlıkla, sizlere sunacağı eğitim ve konaklama paketlerinin isteğiniz doğrultusunda olduğunu görmeniz acısından,

‘ÖNCE GÖRÜN SONRA ÖDEYİN’’

sloganı ile


Ürün ve Hizmetler

-

# # # # #