ÖZTÜRKOĞULLARI ORM.ÜRN.LTD.ŞTİ.


EREĞLİ CD.NO:16 SİTELER-ANKARA

Telefon1: 03123481199

Telefon2: 03123485578

Fax: 03123487529

Web: www.ozturkogullari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1964
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kuruluş

Firmamız 1965 yılında Ankara - Siteler\' de mobilya üretimi faaliyetinde işe başlamıştır. Türkiye genelinde Türkiye İş Bankası\'nın dekorasyon işlerini üstlenen firmamız 1997 yılına kadar bu faaliyetini sürdürmüştür.

Firmamız 1980 yılında tesisi, organizasyon yapısını, ticari ve kurumsal kimliğini geliştirip, yeniden yapılanarak sunta ve kaplama ticaretine atılmış, 1982 yılında sert ağaç (kayın, kereste) satışına başlamıştır. Ürün ve hizmet yelpazesini gün geçtikçe geliştiren firmamız, yerli ve ithal tüm orman ürünlerini bünyesinde bulunduran profesyonel, büyük bir kuruluş olmuştur.

Firmamız şu anda merkez ve şubesi ile her türlü orman ürünleri satışlarına devam etmektedir.

Firmamız gerek şahsi gerekse kişisel ortaklar olarak dürüstlüğünden taviz vermeden saygınlığını korumak ve sonradan gelecek nesillere bu duyarlılığını emanet etme gayreti içerisindedir.

Vizyonumuz

Kalite, kapasite, teknoloji, insan kaynaklari, hizmet, pazarlama, satış, farklı, başarılı ve her yönüyle çağdaş bir şirket kimliğimiz ile orman ürünleri alanında ilk akla gelen öncü ve lider firma olacağız.

Misyonumuz

Gereksinilebilecek tüm orman ürünleri konusunda; sürekli yenilenen geniş ürün yelpazemizi, müşteri mutluluğuna odaklanmış sistematik bir yaklaşımla sunarak; pazarlama – satış dünyasının vazgeçilmez bir çözüm ortağı olmaktır.
Politikamiz
daha geniş uygulama alanları yaratarak; sektörün bilimsel, ekonomik, teorik ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmaktır. Orman ürünleri sektöründe; müşteri memnuniyeti öncelikli, toplam hizmet kalitesi felsefesi ile çalışarak, % 100 kalite performansı ve kusursuz hizmet anlayışı ile hızlı, doğru, güvenilir çözümler üretmek ve sürekli gelişmektir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar