Anasayfa » Plastik imalat ve satış » Kimya ve Yan Sanayi » KONYA Plastik imalat ve satış » Winapex Pvc Pencere ve Kapı Sistemleri

Winapex Pvc Pencere ve Kapı Sistemleri


H.Yusuf Mescit Mah. 11.Sk. No:44

Telefon1: 0 332 342 49 00

Telefon2:

Fax: 0 332 342 37 71

Web: www.winapex.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:121 (Yönetici:8 | Memur:19 | İşçi:94
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İran, Irak, Ermenistan, Romanya, Gürcistan

Uzun yıllar üretici bayilik, bölge distribütörlüğü gibi misyonlarla hizmet ettiğimiz pvc kapı pencere sektörüne, edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikiminin verdiği cesaretle üretmiş olduğumuz, kendi ürünümüz ve kendi markamız olan, Winapex Pvc Kapı Pencere profillerini sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Pvc kapı pencere sektörünün önde gelen kuruluşlarından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Winapex, pvc kapı pencere sektörünün ve sektör dostlarının sıkıntılarına ortak olmak ve gidermek amacıyla Anadolu’nun üretim ve sanayi merkezi olan Konya da kurulmuştur.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibi ile pvc kapı pencere sektörüne adım atan Winapex, ileri teknolojiye sahip son sistem makinaları ve kaliteli hammadde seçimi ile Türk pvc kapı pencere sektörünün yüzakı olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Sektörün ihtiyaçlarına ve sıkıntılarına çözüm getirmesi amacıyla üretilen 75 mm genişliğinde 5 odacıklı 7505 seri, 60 mm genişliğinde 4 odacıklı 6004 seri, 60 mm genişliğinde 3 odacıklı 6003 seri, tekli ve çiftli sürme serileri ile pvc kapı pencere sektörüne ivme kazandırmıştır. Bu sayede, yıllık 5.000 ton / yıl pvc kapı pencere profil üretmekte olan Winapex, ürettiğinin %30 unu ihraç etmenin ve ülke ekonomisine katkı sağlamanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Isı, su ve ses izolasyonu için optimize edilmiş modern tasarım ve renk seçenekleri ile geleneksel pvc kapı pencere doğramalarını pasifize eden Winapex’in farklı bir bünyesinde yıllık 72.000 adet/yıl pvc kapı pencere üretilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

pvc pencere ve kapı sistemleri

# # # # #