Anasayfa » Ambulans » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Ambulans » ANKARA HAYAT AMBULANS

ANKARA HAYAT AMBULANS


talatpaşa bulvarı

Telefon1: 0312 311 15 15

Telefon2: 0544 542 10 10

Fax: 0312 310 31 30

Web: www.ankarahayatambulans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:85 (Yönetici:13 | Memur:0 | İşçi:39
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Tam bağlantılı

Şirketimizde bulunan tam donanımlı ambulanslarımızla Dünyadaki bütün organizasyonların insanların mutluluğu için kurulduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Şüphesiz sağlıklı bir insan mutlu bir insandır. Bu bilinçle Hayat Ambulans olarak biz 2007 yılından beri hizmet vermekteyiz.

Tam donanımlı ambulanslarımızla 8 personel, 2 uzman doktor, 2 hemşire ve 4 paramedikle bizler sizlerin en zayıf olduğu anlarda yani hastalıklarınızda güvenli ve konforlu şekilde bir yerden başka bir yere, şehiriçi, şehirlerarası ve ülkelerarası transferlerinizi yapmaktayız.

İlkyardım ve kurtarma konuları beraberinde deneyimli ekibimizle dünya sağlık örgütü standartlarında ambulans hizmetleri sunmaktayız.


Hayat Ambulans dünya standartlarında sağlık ve ambulans hizmetleri veren insanların yaşam kalitesini korumak amacıyla hizmet veren bir kuruluştur. Hayat Ambulans bünyesinde bulunan Ambulanslar günün 24 saatinde hizmet vermektedir. Hasta nakli, cenaze nakli, defin işleri, yurtiçi-yurtdışı cenaze hazırlama cenaze levazımatları sunulan hizmetler arasında yer almaktadır. Uzman ekibimiz ve son model ambulanslarımızla 24 saat hizmetinizde olmaya devam edeceğiz.

Firmamızın tüm yurtiçi ve yurtdışı bölgelerine talep durumunda Ambulans, Uçak veya Helikopter hizmeti vardır.

Dünyadaki bütün organizasyonların insanların mutluluğu için kurulduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Şüphesiz sağlıklı bir insan mutlu bir insandır. Bu bilinçle Hayat Ambulans olarak biz 2006 yılından beri hizmet vermekteyiz.

Tam donanımlı ambulanslarımızla, her araçta, 1 uzman doktor, 2 hemşire, 2 paramedik ve 1 şöför kadromuzla bizler sizlerin en zayıf olduğu anlarda yani hastalıklarınızda güvenli ve konforlu şekilde bir yerden başka bir yere, şehiriçi, şehirlerarası ve ülkelerarası transferlerinizi yapmaktayız.

İlkyardım ve kurtarma konuları beraberinde deneyimli ekibimizle dünya sağlık örgütü standartlarında ambulans hizmetleri sunmaktayız.


365 gün / 24 saat
Hava, kara ve deniz ambulansları
Evden Hastaneye
Hastaneden Hastaneye
Hastaneden Eve
Şehirlerarası ve Uluslar arası hasta nakil
Reanimobil kara ambulansıyla yoğunbakım hasta transportu
Acil doktor ve kara ambulanslarıyla acil müdahale
Eve Doktor
Eve Hemşire
Evde Pansuman
Evde Enjeksiyon
Evde Sonda
Evde Serum takılması
Evde yoğun bakım şartları sağlanarak hasta takibi.
Hizmetlerimiz arasındadır.


Ürün ve Hizmetler

özel ambulans cenaze hasta refakat hizmetleri

#AMBULANS #özel ambulans #cenaze #defin #refakat


Benzer Firmalar