Anasayfa » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat sanayi » Uzun İnşaat Yapı San Tic Ltd Şti Uzun Otomatik Kapi Uzunkapı

Uzun İnşaat Yapı San Tic Ltd Şti Uzun Otomatik Kapi Uzunkapı


Esatpaşa Mah Hacıbekir Cad. No:9 Üsküdar İst

Telefon1: 0216 470 61 51

Telefon2:

Fax: 0216 470 61 51

Web: www.uzuninsaat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1989 yılında otomatik kapı sektöründe profosyonelce hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu güne sektör içerisinde sürekli gelişerek 2006 yılında konusuna inşaat sektörünü de katarak yelpazesini genişletmiştir. Ünvanını UZUN İNŞAAT YAPI OTOMASYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Olarak değiştirmiştir.

İlk olarak müşteri memluniyetini amaç edinen firmamız altına imzasını atmış olduğu her konuda uzman personeli ,yeterli kadrosu ve teknolojik ekipmanı ile tüm müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda uygun çözümler üreterek mimari projeler üzerinde yapılacak işin tanımını müşterilerine göstererek projeye uygun imalat ve montaj yaparak kalitesini gözler önüne sermiştir.

Bu yıllar içerisinde müşterilerine kapı otomasyonu sektöründe özenle ve güvenle hizmet veren firmamız kaliteli hizmet anlayışı ile otomatik kapı alanında 1989 senesinden itibaren gösterdiği istikrarı inşaat alanında uzun seneler gösterecektir.


Ürün ve Hizmetler

Hızlı Motor endüstriyel kapılar sextional kapılar pvc hızlı motorlar yana kayar kapılar dairesel otomasyon sistemleri soğuk okda kapıları

# # # # #