azim tercüme hizmetleri ltd.şti


1472 sokak no:42 k.1 d:1

Telefon1: 0232 4634454 pbx

Telefon2:

Fax: 0232 463 93 03

Web: www.azimtercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Temel Değerlerimiz

Kalite: Yaptığımız her işte mükemmeliyeti arıyoruz. İnanıyoruz ki, başarı; şirket içindeki kalite sonucu yakalanır.

Öngörü, Hız & Esneklik: Müşterilerimizin gelecekte olabilecek isteklerini fark ediyor ve tanımlıyoruz. Her zaman çevirileri “zamanında” teslim ediyoruz. Faaliyetlerimizi, hızlı bir şekilde değişen çevre koşullarına adapte ediyoruz.

Güvenilirlik: Uzun süreli kişisel ilişkiler ve iş ilişkileri oluşturmada insanların güvenini kazanmanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz.

Adaptasyon: Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek hizmeti sağlamak amacıyla müşterilerin değişen istekleri ve ihtiyaçları ile uyumlu olmaya özen gösteriyoruz.

Sürekli Gelişim: Hizmetlerimizi ve teknolojimizi geliştirme adına sürekli bir çaba içerisindeyiz. Yenilikçi yollarla katma değer yaratmanın uzun süreli başarı sağlayacağına inanıyoruz.

Gizlilik : Tüm çeviri hizmetleri kendi ofisimizde, gizlilik kurallarına azami derecede dikkat edilerek yapılmaktadır. Böylece çevirimizin güvenirliğini garanti etmiş oluyoruz. Sizin özel belgeniz olan çevirilerin üçüncü şahıslara iletilmemesi ise garantimiz altındadır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar