Dumanlı Teknik Hırdavat


Ramikışla Cad. paşmakcı San Sit. no :440 Eyüp/İstanbu

Telefon1: 0212 544 84 86

Telefon2:

Fax: 0212 544 84 89

Web: www.dumanlihirdavat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüz Türkiye sanayisi hızla ilerlemekte ve sanayileşmiş ülkelerle yarışır bir duruma gelmektedir. Bu gelişmeler sürecinde Türk sanayisinin yanında olmaktan büyük bir kıvanç duymaktayız.

Firmamız bünyesinde barındırdığı üstün kaliteli ürünlerle Türk sanayisine hizmet etmekte ve bu yarışta onların bir adım daha ileri gidebilmeleri için sektörümüzle ilgili en son gelişmeleri anında kendilerine sunmaktadır.

Sanayimizin daha ileri gidebilmesi için kaliteli, yüksek performanslı ürünlerin bilinçli bir şekilde kullanılması kaçınılmazdır. Takım ömründeki ve sert metal uçlarda kesme hızlarındaki artışların parça başına toplam maliyeti ciddi oranda azalttığı çeşitli araştırmalar sonucunda kanıtlanmıştır. Firmamız bu bilince sahip bir şekilde hizmet anlayışını sürdürmektedir.

Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılayarak çözümcülüğü, fiyat, kalite ve satış sonrası hizmetlerimizle güvenirliği, ortaya çıkabilecek sorunlara yaklaşımımızla uzlaşmacılığı, kendine prensip haline getiren firmamız Türk sanayisine hizmet etmenin gururunu yaşamaktadır...


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar