Anasayfa » Deri ve kürkçüler » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Deri ve kürkçüler » DİNÇERLER TEKSTİL SAN.VE TİC. A.Ş.

DİNÇERLER TEKSTİL SAN.VE TİC. A.Ş.


E-5 KARAYOLU ÜZERİ DEĞİRMENKÖY / SİLİVRİ

Telefon1: 0 212 735 28 28 PBX

Telefon2:

Fax: 0 212 735 28 31

Web: www.fezasunideri.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:120 (Yönetici:5 | Memur:25 | İşçi:90
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Değerli müşterilerimiz, şirketimiz 1993 yılında başladığı yatırımını 1998 yılında tamamıyla üretime başlayacak konuma getirmiştir. Aslında şirketimiz piyasada 50 yıllık bir tekstil mazisine sahip olup gurur ve inançla bugüne kadar gelmiş ve suni deri üretiminde kararlı adımlarla sürekli kendini yenileyerek yoluna devam etmektedir, ve bunun tabii bir sonucu olarak tüketiciye daha iyi ve fazla hizmet verebilmek için FEZA SUNİ DERİ A.Ş. ikinci bir fabrika inşaatına başlamış olup bitim aşamasına gelmiş bulunmaktadır. Yirmi dönüm arazi üstünde konuçlanan bu yeni fabrika binamız, emsalsiz teknik imkanlar ve üretim hacmi ile coğrafi sıralamada Rusya Federasyonu, Türk Cumhuriyetlerinin tümü ve tüm Ortadoğu ülkeleri arasında en gelişmiş teknolojik donanımlara sahip olarak faaliyet alanında rakipsiz olmaya emin adımlarla devam etmektedir.50 yıllık tecrübemizin en son teknoloji ile birleşmesi ile FEZA SUNİ DERİ ürünleri gerek iç pazara gerekse dış pazara sunulmaktadır.
Prensip olarak değişen dünya teknolojisinde yüksek kaliteli ve yüksek normlara uygun ürünler üretmekteyiz. Hedefimiz ülkemizin yanısıra ihraç yaptığımız ülke pazarlarında da kalıcı ve etkili olabilmektir. Fabrikamız İstanbul Silivri\'de kurulu, sunideri sektöründe faaliyet gösteren en köklü ve sayılı sunideri firmaları arasındadır.
Fabrikamızda; GİYİMLİK, AYAKKABILIK, SPORLUK, TERLİKLİK, SANDALET, ÇANTALIK, DÖŞEMELİK, ASTARLIK, ŞEZLONGLUK, BİALA, KIRTASİYELİK, KEMERLİK sektörlerinde kullanılan PU ve PVC esaslı yüksek kalitede sunideri üretilmektedir.
Fabrikamızdaki ürün çeşitlerimiz teknolojik gelişmelere ve müşterilerimizin beklentilerine bağlı olarak devamlı bir değişim içindedir.
Fabrikamız teknoloji ile doğayı bir arada tutabilmekte olup, çevreye saygılı, doğaya önem vermektedir. Kurulu alanı içerisinde çok sayıda ağacı kucaklamaktadır.FEZA SUNİ DERİ ulusal ve uluslararası birçok kalite belgesine sahiptir. Geçmiş yıllara ait gümüş ve bronz başarı sertifikaları bunlardan bazılarıdır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar