Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » TEKİRDAĞ Elektronik » Alfa Led Mekatronik Makina Elektronik İletişim İthalat İhracat San. Tic.

Alfa Led Mekatronik Makina Elektronik İletişim İthalat İhracat San. Tic.


Merkez Üretim tesisi Fevzipaşa Cad. No:89 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

Telefon1: (282) 726 44 12 - 726 30 59

Telefon2:

Fax: 2827267207

Web: www.alfaled.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda

İkibinli yıllar, mekatronik teknolojisine dayalı bilgi bilişim ve iletişim sektörünün baş döndürücü bir hızla hayatın her alanına yansıdığı yıllar olarak tarihselleşmektedir.

Bireysel ve kamusal ortak yaşamın kalitesini yükselten birçok sektörel ürün, birbiri ardına hayatımıza hızla giriyor.

Bu gelişim süreci doğal olarak tüm dünyada tüketicinin beklentilerini değiştiriyor ve yeniliyor.

Üreticiler ise oluşan talebi karşılamak üzere üretim teknolojilerini geliştirmek için çalışıyorlar. Rekabet gücü yüksek bir marka olmanın birinci koşulu da uluslararası standartlarda üretim gücüne sahip olmaktan geçiyor.

Rekabete açık firmaları bu güce taşıyan dayanaklar ise Eğitim, kalifiye işgücü ve kaliteli Üretim sütunlarıdır.

Bu gerçekten hareketle, faaliyetlerini sürdüren Alfa Grup, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde yer alan ver sektöründe lider konumdaki bir çok yerli, yabancı ve Çok uluslu firmalar gibi eğitim ve kalifiye iş gücüne dolayısıyla kaliteli üretime büyük önem atfetmektedir.

Bu sayede Grup kuruluşu olan ALFALED firması bünyesinde sektöründeki bir çok kuruluşun tedarikçisi durumundadır.

ALFALED pazar bilgisi ve “Led, Mekatronik, Makine ve Elektronik” üretim deneyimini Çerkezköy Tesislerinde bir çok markalı ürünlere yansıtmaktadır. ALFALED modern üretim üssünde sahip olduğu yüksek teknoloji ve otomatik üretim makinalarıyla Led aydınlatma üniteleri; Led komponentleri; Led çip, Led modül, lazer diyot, Sensör, Sürücüler, Güç Kaynakları, Adaptörler, Kontrol Sistemleri, Optik Lensler, Led Trafik Sinyalleri; Trafik Işıkları, Şerit Kontrolü, Yaya Kontrolü ve Trafik Tabelaları, Led Göstergeler; Sayısal Göstergeler, Skorboardlar, Mesaj Panelleri, Tam Renkli Göstergeler, Led Tabelalar; Led reklam panelleri, Led Reklam Tabela ve Totemleri, Led Matriks Tabelaları ve Totemleri, Kanal Işıklandırma, Yangın Tabelaları, Şerit-Çubuk Şekilli Işıklandırma, Led Neonlar, Açık Alan Tabelaları, proses ve Yönlendirme levhaları, Led Paneller ve aksesuarları; led Matriks ekran ve modülleri, Animasyon panelleri, Animasyon Totemleri, Medikal Monitörler, Medikal paneller, Gösterge Paneli, Gösterge Lambası, Çok Renkli Led Sayaçlar, Okuma Lambası, Far, Fren Lambası, İç Işıklandırma, Dış Işıklandırma, Led Fenerler, Led Çubuklar-Şeritler, Led Güvenlik Ürünleri, Led Kordonlar, Led Tüpler, Muhtelif Led promosyon ürünleri, Atletizm ve Eğlence Kamp eşyaları, Spor eşyalarının yanı sıra bir çok elektrikli ev aletlerini de ürün portföyünde bulundurmaktadır. ALFALED sahip olduğu mühendis ve teknik elemanlarıyla üretim bandından çıkan her ürün için istisnasız bir mükemmellik hedeflemektedir.

AR-GE departmanı, hassas kalite tasarımdan uygulamaya üretimin her aşamasında takibini sürdürür. Üretimden çıkan her ürün kalite kontrol sonrası ALFA DAĞITIM tarafından yurt içi ve yurt dışı binlerce satış noktasıyla tüketiciye ulaştırılmaktadır. Alfa markalı ürünlerin tüketiciye ulaşmasıyla birlikte ürünlerin kullanım süresince so


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar