Anasayfa » Turizm » ANKARA Turizm » ARAS ULUSLARARASI NAKLIYAT A.Ş

ARAS ULUSLARARASI NAKLIYAT A.Ş


Fevzi Paşa Mah. Agah Efendi Sok. Yılmaztürk Apt. No:15/6 Kat 4 Ulus - ANKARA

Telefon1: (312) 3118008

Telefon2: 3118014

Fax: 90 (312) 3117008

Web: www.arasnakliyat.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1981 yılında Merkezi Ankara ilinde ortak yatırım şirketi olarak kurulmuş olan ARAS ULUSLARARASI NAKLIYAT A.Ş günümüze kadar uluslar arası nakliye sektöründe, önde gelen kuruluşlardan biri olma özelliğini sürekli muhafaza ederek, müşterilerilerine hizmet vermektedir. Profesyonel ve eğitimli şöför kadrosu ile çok kısa bir sürede Iğdır-Ankara-Trabzon\'da olmak üzere 3 farklı şubede hizmet vermeye başlamıştır. Avrupa, Türk Cumhuriyetleri ve Asya ülkelerine mal taşımacılığı yapmaktadır.

Taşımalarınızın güvenli, zamanında, daha hızlı ve en ekonomik olarak yerine ulaşmasını ilke olarak benimsemiş ARAS ULUSLARARASI NAKLIYAT A.Ş Müşteri Odaklı hizmet sunarak, uzun vadeli kalıcı ilişkiler kurma bilinci içerisindedir. Taşımacılık konusunda gösterdiğimiz özen ve teknolojik yatırımlar birleşince Müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini gün geçtikçe artırmaktadır.
25 yıllık tecrübe , uzman kadro ve modern teknolojik altyapı ile donatılmış araçları ile Uluslararası kalite standartlarından taviz vermeyen yönetim ve hizmet anlayışı ile ürünlerinizi CMR sigortası teminatı altında güven ile taşımaktadır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #