CONSEPT PRODUCTİON


Molla Gürani Cad.

Telefon1: 212 6355884

Telefon2:

Fax: 212 6355884

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

CONSEPT PRODUCTİON

Kurumların satış ve pazarlama alanlarında ihtiyaç duyabileceği tüm saha hizmetlerinde doğabilecek ihtiyaçları öngörerek çözüm sunan, uzmanlık alanı tanıtım ve organizasyon olan alternatif bir prodüksiyon firmasıdır. 2000 yılından bu yana sektöre insan kaynakları ve tasarım-uygulama desteği veren consept production 2007 yılı mayıs ayından bu yana profesyonel kadrosu ve birikimi ile sektörlere kendi markası ile hizmet vermeye başlamıştır.

TANITIM
Consept Production kadrosu, Fuar, Kongre, Toplantı, Açılış, seminer, Market, Alış veriş merkezi, Açıkhava tanıtım çalışmaları gibi organizasyonlarda görev almış en az bir yabancı dili bilen, üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, Güzel Sanatlar, Grafik, Pazarlama ve Halkla İlişkiler vb bölümlerinden mezun veya öğrencilerinden oluşan presentabl bir gruptur.
WEB TASARIMI
Web siteniz tamamen sizin isteklerinize göre dizayn edilir. İster hareketli ful flash siteler, ister kullanımı kolay, dinamik html siteler isteğiniz doğrultusunda hazırlanır ya da bayiliğini yapmakta olduğumuz lisanslı ürünlerimizle interaktif ortamda yer almanızı sağlayabiliriz.

GRAFİK TASARIMI
Logo, afiş, broşür, kitap ve cd kapağı, kartvizit, katalog vs. tasarımlarınız sizin markanızı, sloganınızı, reklamınızı, düşüncelerinizi ön plana çıkaracak şekilde dizayn edilir.

İNTERAKTİF CD TASARIMI
Portfolio, fotoğraf albümü, tanıtım CD leri vs. dinamik, göz dolduran interaktif CD tasarımları consept production grafik atölyesi garantisiyle siz müşterilerimize sunulur.

MATBAA & BASKI
Afiş, broşür, kartvizit, katalog, kutu vs. basım işleri en iyi şekilde gerçekleştirilir. Uzun yıllardır süregelen Organize matbaa bayiliklerimiz ve ofset çözüm ortaklarımız ile baskı işlemlerinizi kısa sürede ve kusursuz olarak teslim edebiliriz.




Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar