Pegasu Sulama Sist. Ve Çevre Düz.


i. müteferrika sok. m.yeşil işhanı 1/15 rüzgarlı ulus

Telefon1: 311 41 91

Telefon2:

Fax: 311 26 86

Web: pegasu.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, 1996 yılında AGORA PEYZAJ adıyla kurulmuş olup; bu tarihten itibaren konusu ile ilgili çeşitli alanlarda faaliyet göstermiştir. Bu zaman içerisinde çeşitli sulama sistemleri, çim tohumları ve organik gübre konularında bayiilikler almıştır.


2001 yılında yeni bir oluşuma giderek PEGASU adını almış ve Amerikan K-RAIN ve ORBIT otomatik sulama ekipmanları Türkiye temsilciliğini üstlenmiş,2004 yılında ise bu konuda söz sahibi Amerikan HUNTER ve DOĞUŞ VANA firmalarıyla çalışmaya başlamıştır.Geçen zaman zarfında yurt içi ve yurt dışında önemli projelerde görev almıştır.


Firmamız; geniş bir yelpazede sizlere en iyi hizmeti sunmak için kendini geliştirme yolunda çalışmalarına yön vermektedir.
Kentsel yaşamın stresi, çevresel bozulmaların artışı, yeşil alanların ihtiyacının artışı gibi konular; gelişen teknoloji ile paralel olarak ön plana çıkan kavramlardır. Bu noktada söz konusu olumsuzlukları gidermek için konusunda uzman kişilere önemle ihtiyaç duyulmaktadır.


Dünyadaki teknolojinin gelişmesi ile birlikte yeşil alanlar azalmış betonlaşma artmıştır.Bu azalmayı engellemek için yapılan çalışmaların başlıcaları; mevcut yeşil alanların korunması ve yeni rekreasyon alanlarının oluşturulmasıdır. Büyük yatırımlarla yapılan rekreasyon alanları yeterli bakım ve özen gösterilmediğinden kısa sürede tüm özelliğini yitirmektedir. Türkiye�de son birkaç yıldır kullanılan otomatik sulama sistemi malzemeleri ile yeşil alanları daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek istiyoruz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar