Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » BORPAŞ PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş.

BORPAŞ PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş.


Kayışdağı Yolu Cad. No:10/A İçerenköy Kadıköy - İstanbul

Telefon1: 0216. 576 15 19

Telefon2: 0216. 576 15 20

Fax: 0216. 576 42 19

Web: www.borpas.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1994 yılında Fırat Plastik ürünlerinin bölgesel dağıtıcı bayii olarak kurulan şirketimiz. Kurulduğu günden bugüne öncelik olarak talep noktalarının ihtiyaçlarını tam belirleyip, en doğru seçimi, en kaliteli ürünle, en ekonomik şekilde karşılama ilkesi ile hareket etmiştir. Bu ilke ışığında, ihtiyaç noktalarından gelen taleplerin yönlendirmesi ile yine Fırat Boru ürünlerinin tamamlayıcısı olan, sistemin diğer parçalarını oluşturan, konusunda ülkemizin önde gelen üretici firmalarının bayiliklerini de bünyesine almıştır.

Borpaş bayiliğini yapmış olduğu ürünlerle, İhtiyaç noktalarının gereksinim duyduğu, sıcak soğuk su sistemlerinden, ısıtma, soğutma ve iklimlendirmenin yanında Endüstriyel kuruluşların, proses hatlarının ve yangın söndürme sistemlerinin ayrıca bu konularda alt yapı sistemlerinin gerek duyduğu tüm ürünlerin doğrudan tedarikcisi konumunadadır.

Borpaş özellikle tüm dünyada henüz yeni olan, Plastik borularla alt yapı sistemlerinin oluşturulmasında, uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ile ihtiyaç sahiplerine gerekli desteği sağlarken, Bu ürünlerin alın kaynak ve elektrofüzyon kaynakla birleştirilmesi işleminde kullanılacak, gerekli kaynak makinalarının temini ve kullanıcı personelin eğitimi konusunda destek verdiği gibi, İstek halinde kendi kaynak ekipmanı ve uzman personeli ile malzemesini tedarik ettiği firmalara kaynak yapım hizmeti de


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar