Anasayfa » Plastik imalat ve satış » Kimya ve Yan Sanayi » BURSA Plastik imalat ve satış » Polimer Teknik Mak Muh San Tic Ltd Sti

Polimer Teknik Mak Muh San Tic Ltd Sti


Organize Sanayi Bolgesi Demirciler Sitesi B Blok No:13 Nilufer BURSA

Telefon1: +(90.224) 241 24 43

Telefon2: +(90.543) 895 60 20

Fax: +(90.224) 241 36 01

Web: www.polimerteknik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Plastikten gıdaya, boya imalatından özel formulasyon çalışmalarına, kozmetikten ilaç sektörüne kadar uzanan geniş bir kullanım alanı olan çift vidalı extruder imalatına gönül vermiş ve bu konuda eğitimle tecrübeyi birleştiren yenilikçi bir firma olarak sizlerle çalışmaya hazırız.

Makinelerimizin terminolojisi pompalama ve karışıma yöneliktir. Formüle edilmiş malzemeleri en verimli ve moleküler birleşme düzeyinde karıştırabilen, sürekli akis veya üretim sağlayabilen tek makinedir. Bundan dolayı makinelerimizde; plastik enjeksiyon makinelerine hammadde de yapabilir, gıda sanayide cips te yapabilir veya laboratuarlarınızda özel formulasyonlu malzeme de geliştirebilirsiniz.

İmalat sektöründe ileri teknolojiyi kullanan firmamız, kendi tasarımları ve AR-GE çalışmaları ile özellikle plastik makina ve ekipmanları konusunda uluslararası tecrübesi ile hizmet vermektedir. Cift vidali ekstruderlerin moduler vida elemanlarinin imalati bunyemizde bulunan CNC makinalar ile yapilmaktadir.

Güvenililirliği prensip edinmiş olan firmamız insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim ilkesiyle müşterilerimizi iş ortağı olarak idrak etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Makina ve yedek parca imalati

# # # # #