Salıncak Anaokulu


Libadiye Cad. G-39 Sk. No:1

Telefon1: (0216) 3243479

Telefon2:

Fax: (0216) 3174019

Web: www.salincak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Salıncak Anaokulu yaş gruplarına göre ayrılan sınıflarda High Scope Eğitim Sistemi ve Çoklu Zeka Programı ile Milli Eğitim Bakanlığı müfredatının uygulandığı gerçek bir “Ön Okul”dur.

Kavram Eğitimi, branş dersleri ve eğitsel gezilerin yanı sıra, çocuk gelişimi konusunda bilgili ve profesyonel branş öğretmenleri tarafından

— Bilgisayar eğitimi

— İlkokula hazırlık çalışmaları

— Becerilerin geliştirilmesi

— Zeka oyunları

— Konu-kavram eğitimi

— Yaratıcı drama eğitimi

— Baleye hazırlık ve modern dans

— Seramik eğitimi

— Beden eğitimi

— Resim eğitimi

— Müzik eğitimi (Orff)

Çalışmaları ile çocuklarımızı eğlendirirken eğitmeyi amaçlıyoruz.

İngilizce ve almanca eğitimi ile çocuklarımızın dil yatkınlıkları arttırılmakta ve ilköğretim dönemi için sağlam bir yabancı dil temeli oluşturulmaktadır.

Eğitimin okul-aile işbirliği içerisinde yürütülmesi gereken bir süreç olduğuna inandığımız için, kurum pedagogumuz ile ailelerimiz bire bir görüşmeler yaparak çocuklarımızın gelişim süreçleri anne babalarımıza etkin bir şekilde aktarılmakta, çocuk gelişimine ve eğitimine ilişkin velilerime yönelik seminerler düzenlenmekte ve danışmanlık hizmetleri verilmektedir.

Kameralı sınıflarımız ve internetten canlı yayın sistemimiz ile çocuklarımızın gün içerisinde yaptığı çalışmalar evinizden veya işyerinizden izlenebilmektedir.

Tüm çocuklarımız servis dahil okulda bulundukları süre boyunca istenmeyen kaza ve yaralanmalara karşı AXA OYAK tarafından sigortalanmaktadır.

Okulumuzda bilgisayar ve internet öğretimine küçük yaştan itibaren başlamaktayız. Eğitim CD’leri ve çeşitli oyun programları ile desteklenen bilgisayar çalışmalarımız çocuklarımızın küçük yardımlar ile kendi internet sayfalarını hazırlaması aşamasına kadar uzanmaktadır.

Tümüyle profesyonel ve üniversite mezunu eğitim kadromuz ile geleceğin başarılı ve mutlu bireylerini sizlerle birlikte yetiştiriyoruz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar