MOONSAT GÜVENLİK SİSTEMLERİ


Konya Sokak No:3/38...44 ULUS - ANKARA

Telefon1: 0312 309 64 65

Telefon2: 0312 311 37 54

Fax: 0312 324 22 27

Web: moonsat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

MoonSat ürünleri, yurt dışında ileri teknoloji ile üretilmiştir. CCTV Kamera Güvenlik ve Uydu Anten Sistemlerini imal eden MoonSat koyduğu hedefleri gerçekleştirmek üzere büyük adımlar atmıştır.

Güvenlik sektöründe saygın bir paya sahip olan MoonSat, dünyanın ve Türkiye\'nin bir çok noktasında ürünlerini bayileri vasıtası ile müşterilerine ulaştırmaktadır. Müşterilerine sağladığı güven duygusunu evlerinin, işyerlerinin, mağazaların içerisinde,... kısacası insanların bulunabileceği her türlü ortamda somut olarak gerçekleştirmektedir.

MoonSat; gelişmiş teknolojisi, deneyimlerinin kazandırdıkları ve tüketicilerin ihtiyaçlarına göre üretilen her türlü güvenlik cihazını imal etmeye devam edecektir. Ona her zaman güvenebilirsiniz. Ürünlerimiz yüksek teknoloji ve titiz bir üretim aşamasından sonra sizlerin kullanımına sunulmaktadır. Teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip edin. MoonSat ürünlerini, Türkiye\'deki güvenlik sektörüne de sağlıklı bir şekilde pazarlamaktadır.

Hedefimiz daima ileriye yönelmektir.

MoonSat olarak politikamız, dünya standartlarına uygun seviyede çalışarak, müşterilerinin istek ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktır.

MoonSat\'ın hedefi; Türkiye\' de LİDER, dünya pazarında REKABETÇİ olmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Moonsat markalı güvenlik kameraları ve uydu sistem malzemeleri ithalatı ve satışı.

# # # # #