Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » GAZİANTEP İnşaat malzemeleri » AZİM MAKİNA HIRDAVAT VE CIVATA

AZİM MAKİNA HIRDAVAT VE CIVATA


kusget sanayı sıtesı a blok 9 nolu cd n 28

Telefon1: 342 235 46 00

Telefon2: 342 235 44 00

Fax: 342 235 44 00

Web: www.azimmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:13 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:




Azim Makina; Gaziantep Küçük Sanayi sitesi\'nde fabrikaların ve atölyelerin endüstriyel malzeme ihtiyaçları olmak üzere mekanik, teknik alandaki tüm ürünleri bünyesinde bulunduran ve hırdavat toptancılığı ile müşterilerine hizmet sunan bir firmadır. 20 yıldır faaliyetini sürdüren firmamız hırdavat sektöründe tüm marka firmaların ürünlerini bünyesinde bulundurmaya çalışarak ürün yelpazesini günden güne artırmaya calısmaktadır.

Firmamız sizlere sürekli uygun fiyatlarıyla, özel avantajlı ürünleriyle ve geniş ürün yelpazesiyle atölyeniz ve fabrıkanız ihtiyaçlarını geniş kapsamlı garanti hizmetleri ile sunuyoruz. Sizin memnuniyetiniz bizim icin en önemli ilkemizdir. Müşteri hizmetlerimizi sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda yönlendirmemiz ve geliştirebilmemiz için, düşünceleriniz bizim için çok önemlidir. Eleştiri, öneri veya istekleriniz olsun bizi bilgilendırmenızı rica ederiz.

Hizmet ve satış esnasında tam güvenilirliği sağlamak, gerek müşterilerimiz gerekse son kullanıcıların tüm isteklerine cevap verebilmekteyiz.

Firmamız Perakende satışlarının yanı sıra toptan satışlarda gerçekleştirmekte olup Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 300’ü aşkın firmaya hizmet vermektedir. Şehir dışı olarak toptan ürün satımını gerçekleştirdiği başlıca yerleşim birimleri şunlardır;
I.Bölge: Siirt, Bitlis, Tatvan, Erciş, Van, Doğu Beyazıt, Iğdır, Kars, Erzurum
II.Bölge: Silopi, Şırnak, Cizre, Kızıltepe, Mardin, Ş.Urfa.

Hırdavat – Teknik - Nalbur ve İnşaat Malzemelerinde Arayıpta Bulamadıklarınız veya fiyat tekliflerinizde size bir telefon kadar yakınınızdayız .

Çalışmalarınızda başarılar diler memleketimizin siz değerli firmasıyla en yakın zamanda tanışmayı dileriz.

AZİM MAKİNA SİZE BİR TELEFON KADAR YAKININIZDADIR

ISTEK SİZDEN HIZMET BIZDEN?????


Ürün ve Hizmetler

ınsaat makınaları ımalatı

# # # # #