Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » SERHAT TEKSTİL - ÖRME KUMAŞ

SERHAT TEKSTİL - ÖRME KUMAŞ


Telsiz Mahallesi.Sümbül Sk. NO: 16 Zeytinburnu

Telefon1: 02125109956

Telefon2: 02126643108

Fax: 02126643108

Web: www.serhattekstil.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:U.S

1998 yılında kurulan Serhat Tekstil her zaman kaliteli ve doğru çalışma anlayışını ilke edinmiş ve bu ilkeyi bir yaşam tarzı ve şirket felsefesi olarak hayata geçirmiştir. Hedefimiz iç ve dış pazarda kaliteli ürünlerle kurumumuzun, dolayısıyla ülkemizin adını olumlu anlamda duyurmak ve ülkede istihdamın artmasına katkıda bulunmaktır.

Serhat Tekstil Traşlı Polar, Antipiling Polar, Mikro Polar çeşitleri, Peluş Polar, gibi polar çeşitleri yanında, , Süper İki İplik , Süper Üç İplik, İnterlok Çeşitleri, Selanik, 20/20 İki İplik, 30/20 İki İplik, Kaşkorse, Süprem Çeşitleri, Lacoste, Yaka, Ribana Çeşitleri, Kadife, K.Elyaf Havlu Jakarlı Kumaşlar, Kapitone, Buklet, Selanik çeşitleri ve Special zengin kumaş çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Sürekli yeniliklerin takipçisi olan Serhat Tekstil müşterileriyle bütünleşerek 21. Yüzyılda vizyon oluşturmaya devam edecektir...


SAYGILARIMIZLA...


Ürün ve Hizmetler

Her çeşit Polar, welsoft, kadife, interlok, ikiiplik, üçiplik, ribana, kaşkorse, süprem, likralı süprem, 40/1 interlok ve çeşitleri, türlü viskon, mikro ve dğer tüm örme grubu kumaşlar siparişiniz üzerine yapılıp size teslim edilir..

# # # # #


Benzer Firmalar