Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » ANKARA Sağlık hizmetleri » EKOMED MEDİKAL- Balon Pompaları, Laparaskopi Cihazları, Anestezi Cihazları

EKOMED MEDİKAL- Balon Pompaları, Laparaskopi Cihazları, Anestezi Cihazları


Halk sok. 21/1 Yenişehir

Telefon1: 0312 - 430 77 00

Telefon2:

Fax: 0312 - 430 77 78

Web: www.ekomed.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:20/06/2003
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elektronik teknolojisindeki gelişmeler genel olarak tüm alanlarda özel olarak da tıp elektroniğinde üretim ve hizmetleri önemli ölçüde etkilemiştir. Elektronik cihazların performansı, cihazdan alınacak hizmet ve verimi kullanıcı açısından çok etkilemektedir. Tıbbı cihazlarda insan/hasta sağlığı boyutu düşünüldüğünde bu durum daha bir önem arz etmektedir.

Başarılı bir sağlık hizmetinin verilmesi, teknoloji ürünü olan tıbbi cihaz ve metodların sağlık kuruluşlarında verimli bir şekilde kullanılmaları ile mümkündür. Ülkemizde her yıl yüklü miktarlarla alınan tıbbi cihazlar ithal edilmekte fakat bu cihazlar verimli bir şekilde kullanılamamaktadır. Bunun başlıca sebebi bakım, onarım ve kalibrasyon hizmetlerinin yetersizliğidir. Bunun sonucu olarak sağlık kuruluşlarında hizmet dışı kalan yada kısmi hizmet veren cihaz sayısının fazlalığı bilinen bir gerçektir.

Bu amaçla şirketimiz, hem bakım onarım arıza hem kullanıcı eğitimi ve hem de tıbbi cihaz alanında danışmanlık hizmetleri vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Renkli Doppler Ultrason, EKG, Balon Pompaları, Coter, Hastabaşı Monitörler, Anestezi Cihazları, Respiratörler, Ventilatörler, Perfizörler (BRAUN Yetkili servisi), Transport Monitörler, Perfizörler, Laboratuvar Cihazları, Endeskop Cihazları, Laparaskopi Cihazları,

# # # # #