AK KAYA MÜHENDİSLİK


Tavukçuyolu Cad. No:146/A

Telefon1: 2163132900

Telefon2:

Fax: 2163132924

Web: www.akkayamuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AK KAYA MÜHENDİSLİK TES. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ

Ak Kaya Mühendislik, iş potansiyelinin artması nedeniyle, sanayi ve büyük ticari kuruluşların doğalgaz dönüşüm işlerinin en süratli şekilde yapılabilmesi amacıyla 2005 yılında kurulmuştur.

Faaliyet Alanlarımız
Doğalgaz, ısıtma, soğutma, havalandırma ve her türlü mekanik tesisat konuları ile alakalı proje hazırlama, kontrollük, taahhüt ve danışmanlık konularında müşterilerimizi hizmet vermeye devam ediyoruz.

Kalite Politikamız
Çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, müşterilerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırdığı düşüncesinden hareketle sektörde lider kuruluşlar arasında yer almak ileriye dönük hedeflerimiz arasındadır.

Vizyonumuz
Şuana kadar tamamladığı başarılı projeler ile Ak Kaya Mühendislik, geleceğe dönük hedeflerini kalite, satış sonrası hizmet ve etkin servis anlayışı çerçevesinde en son teknolojiyi kullanarak müşteri memnuniyetini devam ettirmeye çalışmaktadır.

Misyonumuz
Müşterilerimizin başarıya giden yolda onlara doğru hedefi, doğru zamanda ve doğru şartlarda en iyi şekilde sunabilmek en büyük görev bilincimiz. Bu bilinçle sektördeki değişime ayak uydurarak, sürekli ve kalıcı olmayı kendine hedef edinmiş olan firmamız güvenilir bir faaliyet ve hizmet anlayışına sahiptir. Farklı müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik farklılaştırılmış çözümler sunarak pazara yön vermek, topluma duyarlı davranışlar sergileyerek kitlelerin güven ve desteğini sağlayarak insan kaynaklarını yüksek performanslı bir takım haline dönüştürmek en büyük arzumuz.

Ak Kaya Mühendislik, bu güne kadar konut, toplu konut, apartman, okul, hastane, fabrika gibi yapıları ve binlerce aileye vermiş olduğu hizmetin kalitesiyle yoluna devam etmektedir. Fonksiyonel ve ekonomik çözümlerin proje aşamasında bulunması gereğinin tartışılamayacağı günümüzde, önem verdiğimiz yatırımlarınızın yapımında, bilgi birikimimizle, genç ve dinamik kadromuzla sizlere yardımcı olmaktan daima mutluluk duyacağız.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar