Anasayfa » Enerji sektörü » İSTANBUL Enerji sektörü » Conergy Alternatif Enerji Sistemleri Ltd. Şti.

Conergy Alternatif Enerji Sistemleri Ltd. Şti.


Ataşehir Bulvarı, Ata 3/3 K:6 D:57 Kadıköy

Telefon1: 216 456 46 55

Telefon2:

Fax: 216 456 67 55

Web: www.conergy.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya

Conergy, yenilenebilir enerji alanında uluslar arası lider bir şirket olup 5 kıtada faaliyet göstermektedir. Solar termal sıcak su sistemlerinin yanı sıra solar elektrik üretimi için de ilgili sistem ve bileşenleri üretmektedir. Merkezi Almanya’da bulunan Conergy Alternatif Enerji Sistemleri, müşterilerine Türkiye’de en geniş yelpazede yenilenebilir enerji ekipmanı sunmaktadır.

Conergy, ekibinin uzmanlığını her pazarda uluslararası tecrübesiyle desteklediği için tüm dünyada başarılı olmuştur. Yetkin ürünlerimiz, kapsamlı servisimiz ve kurulan sayısız tesisten elde ettiğimiz bilgi birikimimiz bizi tesis planlayıcılar, montaj ekipleri ve işletmeciler için olduğu kadar satış ortaklarımız için de uzman bir iş ortağı haline getirmiştir.

Conergy ürünlerine ve çözümlerine güvenebilirsiniz. Çünkü bölgesel olarak değişen global müşteri istekleri ve ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilen ve birleştirilen bilgilerimiz ürün çizgimizi piyasaya ve hedef gruplara göre geliştirmemize olanak sağlamaktadır.

Geniş ürün yelpazesi sayesinde Conergy, istediğiniz büyüklükte yenilenebilir enerji çözümleri sunabilir – müstakil konutlardan büyük tesislere kadar her boyut için. Burada size yenilenebilir enerji alanındaki bazı uygulama olanaklarını tanıtmak istiyoruz – belirli bir teknoloji konusunda daha fazla bilgiye veya ayrıntıya ihtiyacınız olduğunda bizimle irtibat kurmaktan çekinmeyin. Önerilerimizle ve hizmetlerimizle yanınızdayız!


Solar Termal
Conergy, kullanıcılar için güneş enerjisinin etkin kullanımı için maksimum kolaylık sağlayan yüksek performanslı solar kollektör ve sistemler geliştirmektedir.

Yüksek kalite sistem bileşenleri, uzun bir kullanım ömrü için dizayn edilmiş solar bir kurulumun gerçekleştirilmesini sağlamakta ve enerji tedarik sisteminin temel parçasını oluşturmaktadır.

Güneş enerjisi, gerek yeni binalar, gerekse modernizasyon, restorasyon veya genişletme için, daima doğru bir tercihtir. Conergy, evlerden yüzme havuzlarına ve endüstriyel uygulamalara dek tüm ısı gereksinimlerinin karşılanması için uzmanlıkla tasarlanmış doğru güneş enerjisi sistemleri sunar. Sistemlerimiz, gerek bedava sıcak su gerekse mekan ısıtma işlemleri için kullanılabilmektedir.

Fotovoltaikler
Fotovoltaik sistemler (PV), güneş enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren sistemlerdir. PV modülleri, üretim teknolojisine göre 3 ana kategoriye ayrılmaktadır: Ortalama %11-14 oranında verime sahip Polikristalinler;ortalama %12-16 oranında verime sahip Monokristalinler ve ortalama %6-8 oranında verime sahip olan Amorfuslar.

Kullanım alanlarına göre bu ürünler iki ayrı kategoriye ayrılabilirler: Otonom (off-grid) PV sistemleri ve şebeke bağlantılı (Grid Connected) sistemler. Şebeke bağlantılı bir sistemde PV tarafından üretilen enerji, doğrudan doğruya elektrik şebeke işletmesine satılmaktadır. Off-grid sistemde ise enerji, güneş ışınlarının uygun olmadığı zamanlarda kullanılmak üzere akülerde depolanmaktadır. Off-grid sistemler; bir rüzgar jen


Ürün ve Hizmetler


# # # # #