Anasayfa » Mobilya sanayi » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya sanayi » EMNİYET MOBİLYA VE DEKORASYON

EMNİYET MOBİLYA VE DEKORASYON


Battal Gazi Mah. Bosna Bulvarı NO: 147/B Sultanbeyli

Telefon1: 0216 592 23 79

Telefon2: 0216 592 47 79

Fax: 0216 592 47 79

Web: www.emniyetmobilyadekorasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Emniyet Mobilya ve Dekorasyon firması olarak 1985 yılından itibaren 200 m2 kapalı alanda tam kapasite, çağın gerektirdiği son teknoloji ile mobilya üretimi yapmakta olup, kurumsallaşmış yapımız ve profosyonellik ilkesinde eğitilmiş kadromuzla hizmet vermekteyiz.
Emniyet Mobilya Dekorasyon firması olarak en öncellikli politikamız en kaliteli ürünü, maksimum müşteri memnuniyeti ilkesinde sunulmaktadır. Bu nedenle; İmalat\'da 1.sınıf ahşap, sunta, suntalem, metalem, laminat ve mdf işleyerek 130 ayrı model ve mobilya çeşidi ve farklı ebatlarda modülle üretmekteyiz.
Firmamız sektörün önde gelen kuruluşları içinde yer almanın gururunu yaşamakla birlikte gelişen pozatif talep, pazarlama ve satış potansiyeli ile istikrarlı bir şekilde büyümeye ve Emniyet ismiyle markalaşma yolunda güvenilir ve sağlam adımlarla ilerlemeye devam etmektir.
Siz daimi müşterilerimize, daha iyi hizmet etmek için tasarladığımız ve ürettiğimiz ürünleri teşhir ettiğimiz mağzamızda ve web sitemizde klasik tarzdan, modern çizgilere uzanan ürün çeşitlerimizi fazlalığı ile görebilirsiniz.

\


Ürün ve Hizmetler

Koltuk grupları, Kanepe Grupları, Dolap Grupları, Sandalye Grupları, Sehpalar, Kapı Grupları, Çelik Gruplar

# # # # #


Benzer Firmalar