FUREM MÜHENDİSLİK


ÇANCILAR CAD. ÇAKAR-ERDOĞAN İŞHANINO:62 K:2 D:20

Telefon1: 0.224.225 31 01

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Furem Mühendislik, İnşaat, taahhüt işleri alanında mühendislik ve müteahhitlik faaliyetleri yapmak üzere 2004 yılında Bursa merkezli olarak Mehmet Eroğul (İnşaat Mühendisi) tarafından kurulmuş bir firmadır. Firma kuruluşundan günümüze kadar Bursa ve çevresinde mühendislik alanında ve taahhüt sektöründe özel teşebbüs yatırımlarında projelerini piyasa rekabet koşullarında üstlenerek istenilen kalite ve sürede gerçekleştirmiştir.

Furem Mühendislik, Bursa ilinde gerçekleştirdiği 6 yıllık faaliyetleri süresince İnsani ilişkileri, Etik Kurallarını, Çevreye Duyarlılığı mutlak uyulması ve korunması gerekli mühendislik prensipleri sayarak faaliyette bulunmayı kendine dustür edinerek bugünlere kadar onurla gelmiş ve halen güçlendirerek istikbale doğru faaliyetlerini artan ivmeyle devam ettirmektedir.

Furem Mühendislik, mühendislik faaliyetlerini uzmanlaşarak ve yoğunlaştırarak bu alanlarda edindiği deneyim, bilgi ve becerilerini her konuda güvenilir ve bilgili genç, teknik, idari ve işçi kadrosuyla birçok projede kullanmak üzere yer almayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #