Anasayfa » Matbaalar » Basın ve Medya » KOCAELİ Matbaalar » Marmara Vİtrin Dergi ve Reklam Ajansı

Marmara Vİtrin Dergi ve Reklam Ajansı


S.Orhan Mah.116 sok.41400 Gebze

Telefon1: 0 262 6434481

Telefon2: 0 533 6819809

Fax:

Web: www.marmaravitrin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Marmara Bölgesi genelinde ekonomi haberleşme ve bilgi paylaşımı ihtiyacını karşılamak üzere 2007 yılında yayın hayatına başladı. Marmara Vitrin Dergisi, bölgenin ekonomik oluşumunun eksiksiz olarak tamamlamasına yaptığı katkı, görsel ve içerik
kalitesi, bağlantısızlık gibi özellikleri ile başta OSB’ler olmak üzere bölge işletmeleri tarafından kısa sürede kabul gördü. Marmara Vitrin, bölgedeki başta KOBİ’lerin ve sanayi işletmelerinin geldiği seviyeye uygun, okurun, pazarın, üreticinin, kullanıcının, eğitimcinin, yan sanayinin kısacası ekonomiye katkısı olan herkesin ve her kesimin dergisi olma amacını gerçekleştirdi.
Marmara Vitrin, yayın çizgisi, içerik ve biçiminde gösterdiği sorumluluk,
spekülasyon ve tartışmadan uzak haber anlayışı ile bölge işletmelerinin ve okurların
beğeni, ilgi ve desteğini kazandı. Her anlamda güvenilen bir yayın olan Marmara Vitrin Dergisi küreselleşen dünyada bölge şirketlerinin dış dünya ile bağlarını geliştirerek, düzenli bilgi akışını sağlamak gibi önemli bir “gazetecilik” görevini gerçekleştirmeyi hedefliyor.
Marmara Vitrin, üretici, ithalatçı, yan sanayici ve kullanıcılar arasında kurduğu bağ ile bölge içindeki bilgi akışını sağlayarak, üretim ve kullanım verimliliğinin artmasına katkıda bulunuyor.
Marmara Vitrin Dergisi bakılıp atılan değil, okunup, saklanan, arşivlenen, tüm sayılarından sürekli yararlanılan dergi oldu. Geleceği hedefleyen, yenilikçi ve atak çizgisini ilk sayısından bugüne her gün geliştirerek sürdüren Vitrin Dergisi sizi sıradan bir okur olmaya değil, etkileşime, gelişmeye, iletişim ve işbirliğine davet ediyor.
Marmara Vitrin Dergisi 2 ayda bir olarak yayınlanmakta ve 2500 adet basılmaktadır.
Dergi belli bir dağıtım planı doğrultusunda, Türkiye’de karar verme
süreçlerinde bulunan çok seçkin okuyuculara ulaşmaktadır. Merkezi Kocaeli’ne bağlı Gebze İlçesi’nde bulunan dergimizin İstanbul Kartal, Pendik, Kocaeli İzmit, Darıca’da da temsilcilikleri bulunmaktadır. Okuyucularımız arasında onlarca aracı, yüzlerce insanı yönlendiren, yöneten yöneticiler ve işletmeciler bulunmaktadır.
Marmara Vitrin Dergisi okurlarının yüzde 30’u ücretli abonedir. Geri kalan yüzde 70’lik
bölüme bölge ile ilgili olmaları ve/veya bölgedeki üretim yapan işletmelerin potansiyel müşterileri arasında yer almaları nedeni ile ücretsiz gönderim yapılmaktadır.
Ayrıca, Vitrin Dergisi Marmara Bölgesi’ndeki tüm OSB’lere de düzenli olarak gönderilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

dergi, reklam, tasarım

# # # # #


Benzer Firmalar