Anasayfa » Çevre düzenleme işleri » İnşaat sanayi » ADANA Çevre düzenleme işleri » ÜN-SAL DANIŞMANLIK GIDA TEKSTİL ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ÜN-SAL DANIŞMANLIK GIDA TEKSTİL ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


Kurtuluş Mh.Atatürk Bulvarı Gülbahçesi Sitesi B Blok Kat/3 No/97

Telefon1: 03224599111

Telefon2: 03224599387

Fax: 03224599389

Web: www.ün-sal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:4 | Memur:6 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:KIBRIS-POLONYA-ÖZBEKİSTAN-IRAK-ALMANYA-TÜRKMENİSTAN-SURİYE

2001 Yılında otomobil lastiği ve lastik kaplama sektöründe oluşan kauçuk atıkların ( parça ve raspa tozu ) geri dönüşüm ile ekonomiye yeniden kazandırılması amacıyla aile şirketi olarak kurulan ÜN - SAL DANIŞMANLIK GIDA TEKSTİL ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. önceleri raspa tozlarının AB ülkelerine ihracatını gerçekleştirirken 2002 yılından itibaren granül tesislerini kurarak spor tesisleri esnek zemin granüllerini, sentetik çim halı sahaları için UEFA ve FIFA standartlarında SBR kauçuk granül üretmeye başlamıştır.

2004 yılında kendi üretimimiz 0.01-0.50 mm kalibre kauçuk tozlarının kimyasallarla zenginleştirilerek buhar otoklavlarında pişirilmesi suretiyle Rejenere Kauçuk Hamuru imalatına başlamıştır. Takoz - Kaplin - Paspas - Hız Bariyerleri gibi kauçuk imalatlarımız yanında bu ürünün kauçuk kullanıcılarına satışı da yapılmaktadır.

2005 yılından itibaren, bugün aylık 14 000 m2 ye ulaşan kapasite ile kendi üretimimiz olan SBR Kauçuk Granüllerin özel karışım formülleri ile istenilen ebat, kalınlık ve renklerde DIN EN 1177 ve TS EN 1177 normlarına uygun TSE belgeli Kauçuk Granüllü Esnek Zemin Döşemeleri ( kilitli parke - karo - altıgen - eşkenar dörtgen ) imalatı ve Dökme Esnek Zemin Kaplamaları (SBR - SBR + Renklendirilmiş SBR - SBR + EPDM ) uygulamaları yapmakta Tenis Kortları - Sentetik Çim Halı Saha - Kapalı Spor Sahaları Esnek Zeminleri - Çok Amaçlı Spor Sahaları - Yürüyüş Yolları - Tartan Pistler - Çocuk Oyun Grupları Alt Zemin Döşemeleri imal etmekteyiz...

Yılda 4000 ton kauçuk atığını tesislerimizde ekonomiye yeniden kazandırmak ithal talebini azaltarak ihracatımızla yurda döviz kazandırıyor olmak ISO 9001 - 2000 Yönetim Kalite Belgesi ve TS EN 1177 normlarına uygun TSE belgeli ürünlerimiz yanında üretimlerimizdeki müşteri memnuniyeti gururumuzdur.

Kendi imalatımız ve özel karışımlı kauçuk granüllerinden Adana’daki tesislerimizde 14 000 m2/Ay kapasite ile ürettiğimiz KAUÇUK GRANÜLLÜ KİLİTLİ PARKE , KAUÇUK GRANÜLLÜ KARO, ALTIGEN, EŞKENAR DÖRTGEN MODELLER ile bugüne kadar ithal edilerek Türkiye ’de kullanılan Kauçuk Granüllü Esnek Zemin Döşeme çeşitlerini üreterek yılda 1 800 ton kauçuk atığı değerlendirilmektedir. Yurtiçi kullanımı yanında ihracatını da yaparak hem geri dönüşümle kauçuk atığını ekonomiye yeniden kazandırmakta, hem de ihracatla yurda döviz kazandırmaktayız.




Mükemmel yapışma özelliği
Yüksek esneklik düzeyi
Hızlı ve kolay döşeme imkanı
Su birikintisi oluşumunu önleme
Bakım kolaylığı
Ek yapılabilme
Birleştirilebilir tipik şekil
Malzeme alev alıcı değildir
Ses ve ısı izolasyonu sağlar
Uzun ömürlüdür.
Eklem ve bağları korur
Kaymaya karşı koruyucudur.
Her türlü hava koşulunda kullanıma uygundur
Sert düşüşlerde darbe emici görev yapar.
Ekolojik geri dönüştürülebilir malzemeden imal edilmiştir
Asfalt ya da beton üzerine montajı tavsiye edilir


--------------------------------------------------------------------------------

Tüm Kendi imalatımız ve özel karışımlı


Ürün ve Hizmetler

KAUÇUK VE KAUÇUK ESASLI ESNEK ZEMİN MALZEMELERİ

# # # # #


Benzer Firmalar