Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » ANKARA Evden eve nakliyat » prestij evden eve nakliyat 0312 419 54 16

prestij evden eve nakliyat 0312 419 54 16


meşrutiyet cad. meşrutiyet iş hanı 10 / 57 kızılay

Telefon1: 0312 419 54 16

Telefon2: 0506 222 69 58

Fax: 0312 419 54 16

Web: www.prestijnakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tecrübeli ve yetenekli paketleme görevlisi elemanlarımız evinizdeki veya ofisinizdeki tüm eşyaları özenle paketlerler.
Eşyanıza verdiğimiz önemi, kullandığımız kaliteli paketleme - ambalajlama malzemelerinden ve eğitimli personelimizin özel paketleme - ambalajlama tekniğinden anlayabilirsiniz.
Paketlemede; eşyanın cinsine, özelliğine ve boyutlarına göre muhtelif ebatlarda üzeri ANKARA PRESTİJ Evden Eve logolu beyaz kraft karton kutular, bol miktarda kağıt, battaniyeler, balonlu naylonlar ve kapitoneler kullanılmaktadır.
Özel eşyalarınız, hassas elektronik esyalarınız veya paha biçilemez sanat eserleriniz, antikalarınız büyük bir özenle taşınır.
Taşıma esnasında her türlü paketleme - nakliye - varis yerindeki gümrük işlemleri, eve teslimi ve evde kolilerin açılması mobilyaların yerleştirilmesi, demonte edilen mobilyaların tekrar monte edilmeleri büyük bir dikkatle yapılmaktadır.
Her ekipte bir montör elemanı mutlaka bulunur. Montör elemanı gardolap, eşya dolabı gibi sökülmeden taşınmazları demonte ederek yerinde montelemek üzerine eğitimlidir

Prestij evden eve nakliyatla ev taşımak artık bir dert değil. Ev taşımacılığında çağdaş ve pratik çözümlerle Türkiye'nin her tarafına evinizi gönül rahatlığıyla taşıtabilirsiniz Evden eve nakliyat sektörünün öncü kuruluşu Prestij Nakliyat profesyonel kadrosu ve 7/24 müşteri desktek hizmeti ile sizlere kaliteli ve sorunsuz hizmet sunuyor.


Ürün ve Hizmetler


#nakliyat #nakliye #evden eve #taşıma #kargo


Benzer Firmalar