Anasayfa » Demir çelik ürünleri » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Demir çelik ürünleri » GÜNEŞ TEL ÇEKME VE TRANSMİSYON SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.

GÜNEŞ TEL ÇEKME VE TRANSMİSYON SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.


TERAZİDERE MH.GÜNEŞ CD.SİNAN SK. NO:17 BAYRAMPAŞA

Telefon1: 0212 612 0330 pbx

Telefon2:

Fax: 0090 212 612 0338-39

Web: www.gunestel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, GÜNEŞ Tel Çekme ve Transmisyon San. Ve Tic. Ltd. Şti 1976 yılında kurulmuştur. Ana uzmanlık konularımız soğuk tel çekme, tel doğrultma kesme, tel ezme ve tel tavlama olmakla birlikte 30 yıllık tel altyapımız ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Türkiye’de tel çekme sektörünün öncülerinden olan firmamızın aylık tel üretim kapasitesi 1000 Ton üzerindedir. Normal, banyolu, parlak, süper parlak ve tavlı tel olarak üretimimizde 2 – 14 mm arası çaplarda kangal ve 20 – 4.500 mm boylarda düzgün çubuk üretmekteyiz. Yuvarlak tel üretimimizin yanı sıra hassas toleranslarda kare, çokgen, oval, balıksırtı, lama gibi çok çeşitli ölçülerde ve kesitlerde soğuk ezme yöntemi ile özel profiller de üretebilmekteyiz

İmalatımızda kullandığımız hammaddeler genellikle düşük, yüksek karbonlu çelikler ve otomat çelikleri olup, ayrıca tel üzerinde bakır ve fosfat kaplamaları da uygulanabilmektedir.

3000 m2 kapalı alana sahip Bayrampaşa’da Kurulu bulunan fabrikamızın yanı sıra, 2000 m2 kapalı alana sahip İkitellide kurulu olan ikinci fabrikamız da 2003 yılında faaliyete başlamıştır. İkinci fabrikamız özellikle tel çekme ve tel tavlama kapasitemizi arttırmak amacıyla kurulmuş olup, her iki fabrikamızda kaliteli ve hızlı tel üretebilmek amacıyla güncel teknolojiye sahip hızlı tel çekme hatlarıyla donatılmıştır.

Artan imkânlarımıza paralel olarak, yılların deneyimi ile kanıtlanmış kalitemizi sürdürme kararlılığı ve sektörde lider olmak arzusuyla değerli müşterilerimize çok daha büyük şevk ile hizmet vermeye devam edeceğiz. Daha fazla bilgi için, web adresimiz www.gunestel.com


Saygılarımızla.
Çisel ÖZCAN


Ürün ve Hizmetler


#tel çekme #tel ezme #lama demir #çubuk tel #özel profil tel


Benzer Firmalar