Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat makinaları » AFE MAK.İNŞ.ELEKT.SAN.TİC.AŞ.

AFE MAK.İNŞ.ELEKT.SAN.TİC.AŞ.


OSTİM ORG.SAN.BÖL.32 SOKAK NO 16 OSTİM

Telefon1: 03123544248

Telefon2: 03123549940

Fax: 03123956098

Web: www.afe.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AFE AŞ.İNŞAAT CEPHE YÜK PERSONEL VE PLATFORMLU İSKELE ASANSÖRLERİ

Hızla gelişmekte olan inşaat sektörünün ekonomik ve işgücü güvenliği bakımından en büyük açığı olan dış cephe asansör iskele sistemlerini sektörün olmazsa olmazı konumuna getirmeyi hedefliyoruz. Bilindiği gibi yakın tarihe kadar inşaat sektöründe zahmetli, zaman kaybına neden olan, maliyeti yüksek ve işgücü güvenliği olmayan bir dış cephe iskele sistemi ile inşaat işleri yürütülmekteydi. Bir çok alanda olduğu gibi inşaat sektörü de çalışmalarına çağdaş ve ileri teknoloji ışığı altında çok daha ekonomik ve sağlıklı devam etmek zorundadır.

Türkiye genelinde hızla devam eden yapılanmaya büyük katkıları bulunan inşaat firmalarının yurt dışı projelerine de imza attıklarını biliyoruz. Türk inşaat firmalarının Türk ekonomisine büyük katkıları doğrultusunda tüm gereksinimlerini yine Türk firmalarından sağladıklarınıda biliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberlik ilkesini devam ettirmek adına bizlerde Afe Makina A.Ş olarak inşaat sektöründe Saltec/Torgar cephe asansör sistemlerini sunmaktan gurur duyuyoruz.


AFE Makina İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret A.Ş. 2000 yılından beri alçı sıva makinası, hazır sıva makinası, kara (klasik) sıva makinası, enjeksiyon (bulon şerbeti) makinası, shutcrete makinası, perdah makinası, karışım mikseri, makinalarının imalat ve montajını gerçekleştirmektedir. AFE ekibinin Koç-Mak Makina İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. firması ile beraber çalışmaya başlaması firmamızın kararlı bir büyümeyi sektöründe yakalayarak öncü konuma gelmesini sağlamıştır.

AFE kurulduğu tarihten bugüne kadar sektöründe öncü konumda olması; müşterilerine güvenilirlilik, tecrübe unsurlarının sağlanmasıyla olmuştur.

AFE Makina, müşterilerine sağladığı ürün ve hizmet kalitesini sürekli olarak geliştirmekte, yedek parça ve servis desteği hizmet çeşitliliğini arttırmak üzere yatırımlarını sürdürmektedir.

AFE Makina sektöründe değişimleri sürekli takip eden kaliteli üretim anlayışıyla sıva karıştırma ve pompalama makinaları pazardaki yeni taleplerin farkında olan firma yönetimiyle piyasadaki yerli ve yabancı markalar arasında lider olamayı hedeflemektedir.

Amacımız ; yenilikçi, üstün ve sürekli çözümler sunarak sektörümüzdeki müşterilerimize üst kalitede makinalar üretmeyi sağlamaktır.

Amacımız ; İnşaat söktörüne zor işleri kolaylaştıran, zamandan ve malzemeden tasarruf sağlayan modern makinalar yapıp müşterilerine sunmaktır





Ürün ve Hizmetler


CEPHE ASANSÖRÜ
AFE AŞ.İNŞAAT CEPHE YÜK PERSONEL VE PLATFORMLU İSKELE ASANSÖRLERİ Hızla gelişmekte olan inşaat sektörünün ekonomik ve işgücü güvenliği bakımından en büyük açığı olan dış cephe asansör iskele sistemlerini sektörün olmazsa olmazı konumuna getirmeyi hedefliyoruz. Bilindiği gibi yakın tarihe kadar inşaat sektöründe zahmetli, zaman kaybına neden olan, maliyeti yüksek ve işgücü güvenliği olmayan bir dış cephe iskele sistemi ile inşaat işleri yürütülmekteydi. Bir çok alanda olduğu gibi inşaat sekt
PERDAH MAKİNASI
AFE PERDAH MAKİNALARI İnşaat şantiye kat betonları, daire içlerinin şap işlerinde genel olarak açık ve kapalı sahalarda sap işlerinde, inşaatın başlamasından bitişine kadar kullanılan bir hafif inşaat malzemesidir. Elektrikli, benzinli, dizel olarak kullanılır.

#inşaat makinaları # # # #


Benzer Firmalar