Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İZMİR Emlak işleri » A.Günhan Emlak Yatırım Uzmanlığı

A.Günhan Emlak Yatırım Uzmanlığı


inönü caddesi 123.sokak poligon izmir

Telefon1: 02322472247

Telefon2: 02322474690

Fax:

Web: www.gunhanemlak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya

Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Expertiz Danışmanlık Tapu Takip Aracılık Hizmetleri, Emlak Sektöründe Alışılagelmiş Emlakçılık Anlayışından Farklı Olarak, Siz Müşterilerimizin Zamanının ve Birikimlerinin değerli Olduğunun Bilincindeyiz. Çağımızın Gereği Teknolojinin Sağladığı Olanakları Sizlere Sunuyoruz.

Portföyümüzde Yer Alan Gayrımenkulleri Yerinde Görmeden Önce, Bulunduğunuz Yerden, Kolaylıkla Web Sayfamıza Ulaşabilir, Aradığınız Kriterlere Uygun Gayrimenkuller Hakkında Detaylı Bilgi Edinebilir, Portföyümüzde Yer Alan Gayrımenkulleri Resimleri ile Görebilirsiniz. Aradığınız Kriterlere Uygun Gayrımenkul Kaydına Rastlayamadığınız Takdirde Bize Bildirebilirsiniz. Aradığınız Özelliklere Uygun Gayrımenkulller Tarafımızdan Araştırılacak ve Size Bilgi Verilecektir.

Yatırımlarınızı En İyi Şekilde Değerlendirmek, Piyasa Koşullarına Uygun Gayrimenkul Almak, Satmak, Kiralamak veya Kiraya Vermek İstiyorsanız, Doğru Adrestesiniz. Tüm Ofis Çalışanlarımız, Çağdaş Emlakçılık Modelini ve Etkin Pazarlama Stratejisini İlke Edinmiş, Mesleki Eğitimli ve Diplomalı, Konusunun Uzmanı Kişilerden Oluşmaktadır.

Bizim İçin Vazgeçilmez Değer Doğruluk, Dürüstlük ve Güvendir.
Günhan Gayrımenkul Müşavirliği - 1998

İZEKO - İzmir Emlak Komisyoncuları Odası

İZEMD - İzmir Emlak Müşavirleri Derneği

TESK - İzmir Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Mensubudur

Günhan Gayrımenkul Müşavirliği, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı\'nın TS-11816 (Emlak Komisyonculuğu Hizmetleri Genel Kuralları Standardı)\'na ve AB Normlarına Uygun Olarak Faaliyet Göstermektedir.


Ürün ve Hizmetler


#emlak #satılık #kiralık #daire #ilan


Benzer Firmalar