Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » KAYSERİ Asansör » ATLANTİK ASANSÖR

ATLANTİK ASANSÖR


erciyes siteleri saray caddesi no 27/a

Telefon1: 0352 221 32 72

Telefon2: 0352 221 32 73

Fax: 0352 221 39 38

Web: www.atlantikasansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Atlantik Asansör olarak yüksek hız isteyen yüksek kuleler
ve enerji tasarrufuna gerek duyulan her yerde; konutlar, otel işyeri, alış-veriş merkezleri, villalarda, dünyaca kabul edilen konforuyla, emniyetli Avrupa ve TSE standartlarına uygun, CE işaretli ürünlerimiz ile hizmet veriyoruz. Asansör-hidrolik asansör ve vakum asansör uygulamasını; insan-hasta-yük-panoramik olarak son derece kaliteli ve sessiz elektronik kontrollü ve teknolojinin en son ürünü ile hizmetinize sunmaktayız. Ürün kalitemiz ve satış sonrası servis ve bakım garantisi ile sunduğumuz hizmet anlayışımız sadece Türkiye\'de değil bütün dünyada kaliteyle bütünleşmektedir.

Atlantik Asansör, mekanın özelliği ve müşteri taleplerine göre; en sade çalışmalardan gösterişli tasarımlara kadar, kabin ve dış yüzey tasarımında malzeme kalitesinden asla ödün vermez.
Yurdun dört bir yanında hizmet veren kamu kurumlarından, sanayimizi yönlendiren kuruluşlara, Atlantik Asansör\'ün garantisine, montaj ve bakımdaki titizliğine güvenmiş ve tercihlerini Atlantik Asansör\'den yana kullanmışlardır.

ATLANTİK ASANSÖR SAN.TİC.LTD.ŞTİ. için öncelikli olan müşteriye kalitenin sunulması ve satış sonrası hizmetin devamlılığıdır. \


Ürün ve Hizmetler


#kayseri asansörcüleri #asansörcüler kayseri #asansör #asansor #


Benzer Firmalar