BURSA WORK TRAVEL


ERTUĞRULKENT YUVA E-4NİLÜFER-BURSA

Telefon1: 0224 4134899

Telefon2: -

Fax: -

Web: www.adresusa.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 Work and Travel Kayıtlarımız Başladı!!!
Siz neden 2007 yılında Türkiye’den 8500 öğrencinin yaptığı gibi 2008 yazında Work and Travel’a katılıp yaz tatilinizi en iyi şekilde değerlendirmiyorsunuz?
Dünyanın çeşitli yerlerinden yer yıl binlerce gencin ABD\'de çalışarak yaşamalarına ve gezmelerine izin veren Work & Travel Programı, American State Department tarafından yetkilendirilmiş bir Kültürel Değişim Programıdır.
Work and Travel programına erken kayıtın size kazandırdıkları nelerdir?
100$ indirimden faydalanın; erken kayıt yaptıran öğrenciler program ücreti olan 1400$ yerine 1300$ öderler.
Yapılacak iş fuarına katılıp; Amerika’ da yanında çalışacağınız işverenlerle yüz yüze görüşüp, aylar öncesinden tanışma şansını yakalayın. Size en uygun işe karar verin.
Erken kayıt yaptırırsanız, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören işlere kontenjanları dolmadan siz yerleştirilebilirsiniz.
Amerikan konsolosluğu, randevu taleplerinin artmasıyla yaz aylarına doğru yoğunlaşmaya başlar, şubat mart ayları konsolosluğun daha tenha olduğu aylardır ve istenilen güne randevu almak daha kolaydır ayrıca vize reddi oranı bu aylarda daha düşüktür. Siz de erken kayıt yaptırarak vizenizi daha rahat ve kolayca alabilirsiniz.
Uçak biletinizi ne kadar erken alırsanız fiyatı o kadar uygun olacaktır. Erken kayıt yaptırırsanız işlemleriniz de erken sonuçlanır ve uçak biletinizi uygun fiyattan alırsınız.
bursa_adres@hotmail.com


Ürün ve Hizmetler


#amerika #work travel #yurtdışı #ingilizce #eğitim


Benzer Firmalar